Garaj din tablă 4x4m +streașină 2×4 – Stejar auriu / negru mat
Consultant pentru clienți

5 motive pentru care să ai un garaj

Ai o casă, însă nu știi dacă este necesar și un garaj? În articolul de astăzi îți vom oferi 5 motive pentru care să ai un garaj. Toată lumea care stă la casă are nevoie de un garaj pentru diferite întrebuințări. Unii își pun mașina acolo pentru a o feri de fenomenele meteorologice extreme sau de factorii externi, alții depozitează în garaj lucrurile pe care nu vor să le aibă prin casă împrăștiate. Pentru aceste utilizări și multe altele, Garaje Metalice îți pune la dispoziție cele mai bune garaje din oțel zincat. Acestea sunt construcții metalice rezistente, fiind perfecte pentru depozitarea diferitelor lucruri. Aceste construcții se disting prin utilizarea unui panou orizontal în culori la modă cu posibilitatea de finisare cu jgheaburi, un design modern care imită lemnul și acoperișuri cu țiglă. Aceste elemente suplimentare vă vor permite să creați un garaj extrem de estetic și eficient, remarcat prin caracter practic și confort, totul la un preț accesibil. Executăm comenzi individual, asigurându-ne în același timp că produsul nostru răspunde pe deplin nevoilor clienților noștri. De asemenea, poți alege dintre garaje metalice într-o apă, două ape sau cu acoperiș monoclantat (înclinat înainte, înapoi sau lateral).

5 motive pentru care să ai un garaj

Un garaj este o idee excelentă, mai ales dacă și dispui de spațiul necesar pentru amenajarea acestuia. îți vom oferi 5 motive pentru care să ai un garaj.

Indiferent de bugetul tău, pe Garaje Metalice vei găsi exact ceea ce cauți.

1. Mașina va fi la loc sigur

Cu un garaj, mașina ta va fi la loc sigur mereu. Atunci când lași mașina afară, exteriorul acesteia se poate degrada din cauza diferiților factori, care îi pot pune în pericol vopseaua, parbrizul sau altele. De asemenea, atunci când ploua sau ninge, mașina trebuie să fie la adăpost, întrucât în caz de furtună, autoturimul poate avea de suferit.

2. Terenul nu este ocupat degeaba

Chiar dacă mulți spun că un garaj doar îți ocupă teren degeaba, noi îți spunem contrariul. Garajele oferite de Garaje Metalice se găsesc în dimensiuni diferite, exact pe gustul și nevoile tale. De asemenea, poți alege dintre multele culori disponibile, astfel încât să nu se creeze un contrast între casă și garaj. Garajul nu va fi niciodată o construcție în plus, fără nicio întrebuințare. Chiar dacă nu ai mașină poți transforma garajul într-un spațiu de depozitare sau chiar în propriul tău atelier de lucru, unde să nu te deranjeze nimeni. Garajul poate fi transformat și într-o cameră anexă, unde să-ți petreci timpul pe timp de vară, sau chiar și iarna, dacă este izolată corespunzător. De asemenea, poți avea un birou separat, unde să lucrezi în liniște, fără să fi deranjat de ceilalți din casă.

3. Nu vei mai da zăpada de pe mașină

Dacă ai un garaj, vei putea pune mașina acolo tot timpul anului. Asta înseamnă că iarna, când temperaturile scad și se formează gheață, nu vei mai fi nevoit să folosești racleta pentru a curăța parbrizul mașinii. De asemenea, nu va mai fi o problemă cu zăpada care se depune pe capota mașinii. Unele persoane petrec până la 30 de minute să dea zăpada jos de mașină, fiind o muncă obositoare și, câteodată, destul de enervantă, mai ales dacă te și grăbești. Cu un garaj scapi de această problemă.

4. Poți avea propriul tău atelier

Poți transforma garajul în propriul tău atelier, unde să-ți faci treaba în liniște, fără să fii deranjat de nimeni. Poate ești pasionat de mecanică sau pictat. Un garaj poate fi imediat modificat, astfel încât să ai toate facilitățile pentru pasiunea ta.

5. Spațiu de depozitare

Un garaj reprezintă și un spațiu de depozitare excelent. Vei putea pune toate lucrurile de care vrei să scapi din casă și pe care nu vrei să le mai vezi împrăștiate. De asemenea, poți depozita biciclete, mașina de tuns iarba sau alte unelte, pe care le folosești prin grădină. Cu doar câteva rafturi și cutii de depozitare vei avea un spațiu organizat și bine pus la punct.astfel, vei ști unde sunt toate lucrurile, fără a petrece prea mult timp căutându-le.

5 motive să ai un garaj – alege garaje de calitate de la Garaje Metalice

Acum că ți-am prezentat 5 motive să ai un garaj îți recomandăm și unul dintre garajele noastre de top.

Garaj din tablă 4x4m +streașină 2×4 – Stejar auriu / negru mat

Caracteristici
Tipul de acoperișAcoperiș cu două ape - imitație de metal
Tipul porțiiUșă dublă
Lățime4
Lungime4
Înălțimea peretelui2,13
Lumina de la intrare 2,00
Înălțimea din partea de sus2,52
Fereastra suplimentarăFerestre suplimentare x2
FitinguriPe acoperiș și în colțuri
JgheabDa