țiglă de oțel pe garaj metalic
Consultant pentru clienți

Acoperiș într-o apă pentru garaje

Garaje metalice oferă clienților garaje metalice cu acoperiș într-o apă (cu cădere în față, în spate sau în laterală) sau cu acoperiș cu două ape. Indiferent de tipul garajului ales, vă garantăm durabilitatea acestuia în timp, fiind disponibile într-o gamă variată de culori.

Un acoperiș într-o apă poate fi utilizat pentru case rezidențiale, clădiri comerciale, hale industriale, foișoare sau garaje.

Un garaj este modalitatea cea mai eficientă pentru a-ți păstra mașina la loc sigur, ferit de condițiile meteorologice nefavorabile. De asemenea, garajele nu sunt folosite doar pentru mașini. În acest spațiu poți să-ți desfășori activitatea preferată, un hobby de-al tău pe care nu-ț poți face în casă. Garajul îți oferă intimitate și liniște.

Ce este un acoperiș într-o apă?

Un acoperiș într-o apă este ideal în construcția unui garaj, întrucât timpul de execuție se va reduce semnificativ, precum și costurile proiectului. Un acoperiș într-o apă, față de un acoperiș standard, are o singură latură înclinată. De asemenea, panta sau unghiul de înclinație diferă în funcție de mai mulți factori, printre care și puterea curenților de aer din zonă. Acoperișul unui garaj este foarte important, întrucât are rolul de a proteja obiectele din interiorul construcției de factorii asociați condițiilor meteorologice. Această formă de acoperiș este recomandată din următoarele puncte de vedere:

Rezistență – acoperișul într-o apă este rezistent, deoarece centrul de greutate este foarte stabil, astfel că va putea suporta greutăți semnificative. Alte modele de acoperiș se vor prăbuși sub astfel de greutăți.
Eficiență – construirea unui acoperiș într-o apă se realizează rapid și eficient. Se montează rapid și ușor. Astfel, multe persoane apelează la un astfel de acoperiș.
Simplitate – un acoperiș într-o apă este caracterizat prin simplitate. De aceea, este foarte ușor să integrăm acest stil architectural (classic, modern, etc). Eleganța constă în simplitate.

Un acoperiș într-o apă trebuie să fie destul de rigid pentru a suporta curenții de vânt și condițiile meteorologice nefavorabile extreme. De asemenea, un astfel de acoperiș trebuie să fie sufficient de flexibil pentru a nu se deteriora în urma mișcărilor construcției. Nu uitați faptul că un garaj este expus la soare, radiațiile UV dăunând foarte mult acoperișului, mai ales dacă zona în care vă aflați este predispusă la schimbări climatice bruște. Un acoperiș trebuie realizat, astfel încât să se poată adapta ușor la orice temperatură.

Acoperișul unui garaj trebuie să fie rezistent în timp, pentru a nu fi nevoiți să îl înlocuiți la intervale scurte de timp. Trebuie să acordați o importanță mare materialelor din care este confecționat acoperișul. Garajele oferite de Garaje metalice sunt rezistente, fiind realizate din tablă zincată sau tablă de tip acrilic.

Garaje oferite de Garaje metalice cu acoperiș într-o apă

Garaje metalice pune la dispoziția dumneavoastră o gamă variată de garaje, cu acoperiș într-o apă sau în două ape. Datorită culorilor diversificate în care puteți avea garajul dorit, este ușor de potrivit din punct de vedere estetic cu orice stil arhitectural. Garajul trebuie văzut ca o parte componentă a casei tale. Garajele standard din tablă, pe care le fabricăm, au dimensiunile de 6×6 m, 3×5 m și 7×6 m. Însă cel mai adesea confecționăm garaje ieftine din tablă în baza acordului individual cu clientul.

Modele de garaje cu acoperiș într-o apă oferite de Garaje metalice:

Garaj din tablă 6×6 m – alb/gri antraci
TIPUL ACOPERIȘULUI Acoperiș cu doi versanți
TIPUL UȘII Ușă basculantă – 2x
LĂȚIMEA 6
LUNGIMEA 6
ÎNĂLȚIMEA PERETELUI 2,13
ÎNĂLȚIMEA DESCHIDERII UȘII 1,95
ÎNĂLȚIMEA ÎN FRONTON 2,75
UȘĂ SUPLIMENTARĂ Da

Garaj din tablă 5x4m – maro închis

TIPUL ACOPERIȘULUI Acoperiș cu un versant pantă de la ușă către spate
TIPUL UȘII Ușă cu două canaturi
LĂȚIMEA 5
LUNGIMEA 4
ÎNĂLȚIMEA DESCHIDERII UȘII 2
ÎNĂLȚIMEA ÎN SPATE 1,9
ÎNĂLȚIMEA DIN FAȚĂ 2,15

Avem o ofertă extinsă ce cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat. Instalarea unui garaj metalic se poate face atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Mai mult, din punct de vedere al rezistenței în timp, construcțiile metalice rezistă cel puțin la fel de mult ca și structurile din cărămidă.