Plechová garáž 4x6m - Zlatý dub/ grafit tmavý matný
Consultant pentru clienți

Alegerea tipului de garaj: modele garaje moderne

Pe lângă faptul că acesta este destinat evident mașinii, datorită dimensiunilor mult mai mari ale acestuia, garajul poate fi folosit și ca spațiu de depozitare pentru anumite bunuri.
Indiferent de material, în cazul în care vă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră, sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice.

Confecții metalice

Procesul de construcție al garajului va începe întotdeauna din faza de proiectare, care presupune:

• Stabilirea detaliilor tehnice ale garajului (dimensiuni, rezistență, etc.);
• Realizarea planșelor de arhitectură, atât pentru fundația garajului, cât și pentru structura în sine;
• Calculul necesarului de materiale.

Modele de garaje metalice

Garajele auto se pot construi din diferite materiale precum lemn, BCA, beton, materiale metalice și chiar căramidă.

Ce putem face pentru a ne proteja mașina personală în cel mai bun mod? În mod evident, cea mai bună soluție este parcarea mașinii într-un garaj acoperit.

În principiu, calitatea oricărei construcții este determinată de calitatea materialelor și de cea a execuției. Garajul va avea titlul de anexă gospodărească, prin urmare nu va fi neapărat nevoie de pereți groși termoizolați. Materialul structural pe care mizează majoritatea oamenilor pentru construcția unui garaj este cel metalic.

Deși de cele mai multe ori garajul este construit lângă casă, el nu trebuie să fie construit din aceleași materiale. Alegerea modului de construcție a garajului auto depinde de mai multe criterii, cum ar fi mărimea spațiului disponibil, cât și bugetul de care dispuneți. Structurile metalice de garaj devin din ce în ce mai cunoscute datorită sortimentului și personalizării pe care le oferă.

Prin urmare, pentru a oferi mașinii spațiu suplimentar la un cost rezonabil, un garaj metalic reprezintă cea mai bună soluție.
Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, între care securitate, durabilitatea construcției, dar și protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.

Garajele metalice vor rezista pentru o perioada mai îndelungată de timp, însă trebuie analizat și raportul calitate-preț, iar prin prisma acestui raport, putem afirma cu încredere că rezistența garajelor metalice este una excelenta, structura metalică fiind una rezistentă la condiții climatice variate.

Garaje auto – preț

Prețul unui garaj metalic sau garaj din tablă este influențat de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tablă 7×7m- alb, cât și modele de garaj din tablă 9×5 m – cireașă deschisă și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

Valorile noastre reflectă comportamentele care conturează modul în care lucrăm unul cu celălalt și mai ales cu clienții noștri. Îmbunătățirea permanentă a proceselor din cadrul firmei Blach Trans și a colaborării cu clienții și furnizorii noștri corespund complet viziunii noastre. Prioritizarea clienților noștri și menținerea unui dialog constant cu aceștia ne oferă o mai bună înțelegere a nevoilor acestora.

Prețurile produselor noastre sunt generate de calitatea înaltă a materialelor folosite și de finisajele moderne. Raportat la piața din România, oferim un excelent raport calitate-preț.

Succesul nostru provine atât din calitatea ridicată a produselor noastre cât și din utilizarea în procesul de producție a celor mai moderne soluții tehnologice.

Avem un personal calificat și de încredere

Sunt multe aspecte care trebuie luate în considerare pentru a alege cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră, iar totul se rezumă la o transparenţă cât mai mare a informaţiei.

Profilul principal al activității noastre este producția și montajul construcțiilor din oțel.

Avem un parc auto care ne permite să oferim clienților noștri transport și montaj gratuite pentru toate produsele comandate și montate în România. Pentru garajele metalice, adăposturile, casele de grădină și celelalte construcții metalice livrăm și montăm produsul între 14 și 60 zile lucrătoare.

Dorești un garaj metalic?