Plechová garáž 4x6 m - třešeň světlá
Consultant pentru clienți

Alegerea ușilor de garaj pentru garajele metalice

Considerate structuri pur funcționale, ușile de garaj au astăzi un rol important în îmbunătățirea esteticii unui garaj. Uşile de garaj reprezintă un detaliu semnificativ în designul oricărui garaj auto şi trebuie să îndeplinească atât caracteristici tehnice pentru a fi practice, dar şi funcţionale, cât şi pentru a satisface preferinţele clienților. Ușa de garaj trebuie să fie izolată termic, funcțională, sigură și potrivită cu aspectul fațadei.
Prin urmare, producătorii de porți de garaj vă oferă acum mai multe opțiuni în materie de stil și materiale referitoare la ușile de garaj, pentru a îmbunătăți aspectul estetic al garajului dumneavoastră.

Tipuri de uși de garaj

Uși de garaj secționale – Acestea sunt construite din secțiuni de panouri cu tablă de otel, care se ridică superior în interiorul garajului. Sunt izolate termic cu spumă poliuretanică sau polistiren expandat.

Uși de garaj rulou – Acestea sunt construite din lamele din aluminiu care se strâng prin rulare tot în partea superioară a garajului. Lamelele sunt termoizolate cu spumă poliuretanică.

Ce ar trebui să aveți în vedere înainte de a achiziționa uși garaj?

Recomandăm a se avea în vedere următoarele detalii înainte de a cumpăra uși de garaj:

Izolația termică (dacă este necesară)
• Culoarea ușii – să se potrivească cu cea a întregii construcții
• Nivelul de securitate – pentru că nu doriți ca ușa să reprezinte o cale facilă de acces în interiorul garajului dvs. după ce ați încuiat
• Tipul de acționare al ușii – vertical/orizontal/culisant
• Dimensiunea ușii – este vorba de o dimensiune corectă, care să asigure îmbinarea perfectă a ușii cu pereții garajului
• Amplasarea garajului
• Garanția oferită de producător – firma noastră oferă garanția produsului și a montajului

Integrarea cu estetica locuinței

În special atunci când garajul este integrat în structura casei, impactul vizual al ușii de garaj este foarte mare deoarece poate ocupa până la 15-20% din suprafața fațadei. Alegerea tipului de ușă, a modelului acesteia, a culorii sau texturii sunt esențiale pentru aspectul estetic al celui mai mare element decorativ al casei. În general se optează pentru asocierea vizuală a ușii de garaj cu tâmplaria sau acoperișul.

Uși de garaj – cum alegeți culoarea potrivită

Dacă nu doriți ca ușile de garaj să iasă foarte mult în evidență, ar trebui să alegeți o culoare foarte apropiată de tencuiala casei. Un mic secret: casa va părea mult mai mare în acest fel.
Culoarea și materialul din care sunt făcute modelele de uși de garaj pot fi alese în funcție de stilul arhitectural al casei și pot avea un impact vizual puternic, dacă decideți să le accesorizați în același ton cu restul elementelor care compun garajul auto.

În cazul unor case personalizate ușa de garaj face parte din profilul arhitectural și este indicat să aibă o culoare prin care să iasă în evidență. Totuși, marea majoritate a caselor au uși de garaj standard în culori neutre în concordanță cu tonurile de culoare ale casei. Prin urmare, producătorii de porți de garaj vă oferă acum mai multe opțiuni în materie de stil și materiale referitoare la ușile de garaj, pentru a îmbunătăți aspectul estetic al casei dumneavoastră, cum ar fi ușa de garaj 3,5x4m verde sau ușa de garaj 2,5×2 m – maro.

Uși de garaj ale garajelor metalice

Bineînțeles, dacă vă alegeți garajele metalice de la firma noastră, atunci calitatea lor este garantată, inclusiv cea a ușilor. Dar ce se întâmplă atunci când problemele apar la un garaj care nu a fost livrat de către noi?

Mulți proprietari își înlocuiesc ușile de garaj atunci când ușa sau sistemul de deschidere vechi cedează. Alții își modernizează ușile întrucât vor să aibă cele mai noi caracteristici de siguranță și securitate. Considerate structuri pur funcționale, ușile de garaj au astăzi un rol extrem de important în îmbunătățirea esteticii unui garaj.

Vindem porți și uși de garaj la cea mai înaltă calitate și le fabricăm întotdeauna la dimensiunea preferată de client. Prioritățile noastre cele mai importante sunt calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare. O paletă bogată de culori și designul variat vă permite să ajustați toate elementele uşilor de garaj la necesităţile proprii. Mulțumită standardului de culori oferit, elementele combinate vor fi în conformitate cu preferințele clienților. În plus, livrarea este gratuită.