Plechová garáž 4x6 - písková/ zlatý dub
Consultant pentru clienți

Autorizațiile de construcție ale garajelor metalice

Un garaj auto reprezintă confortul de a avea un loc de parcare individual, sigur și izolat de intemperiile vremii, dar totodată ajută și la reducerea cheltuielilor de întreținere pentru mașină. Temperaturile ridicate din perioada verii şi razele puternice ale soarelui pot afecta vopseaua maşinii tale, motorul, dar şi alte accesorii precum plasticul din bord sau chiar tapiţeria. Mai mult, din cauză că în maşină temperaturile pot deveni extreme, chiar şi până la 80-90 de grade Celsius, trebuie să ştim cum să răcorim interiorul pentru a putea circula confortabil.

Uşile de garaj reprezintă un detaliu semnificativ în designul oricărui garaj auto şi trebuie să îndeplinească atât caracteristici tehnice pentru a fi practice, dar şi funcţionale, cât şi pentru a satisface preferinţele clienților.

Acte necesare pentru construcție garaj

Din punct de vedere legal, constructile metalice nu sunt considerate structură monolită, prin urmare ele pot fi montate si utilizate cu ușurință, fără autorizație de construcție sau alte tipuri de documentație specializată. Acest lucru nu este însă valabil în cazul construcțiilor clasice care sunt considerate anexe ale casei, iar pentru începerea construcției este absolut necesară pregătirea unei documentații în prealabil.

Garajele auto se pot construi din diferite materiale precum lemn, BCA, beton, materiale metalice și chiar căramidă. Produsele metalice pentru rezistență sunt asemănătoare cu structurile din cărămidă. În plus, garajele metalice nu necesită îngrijire constantă. Acesta este un mare avantaj, în comparație cu celelalte două alternative, ce necesită întreținere periodică și recondiționare pentru a-și păstra funcționalitatea și aspectul estetic impecabil.

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, cum ar fi:
• securitate;
• durabilitatea construcției;
• protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.

Prețurile garajelor metalice

Costurile unui garaj metalic sau garaj din tabla variază în funcție dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilata), deoarece acestea difera atât din punct de vedere al rezistentei, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

Prin comparație cu acesta, materialele de construcție necesare realizării unui garaj clasic sunt mult mai costisitoare, prețul acestora depășind cu mult valoarea unui garaj din tablă.

Materiale şi finisaje

Materialele de construcţie folosite pentru garajele care sunt în structura casei sunt aceleaşi cu cele folosite pentru ridicarea locuinţei. Materialele uzuale pentru garajele separate de casă sunt: tablă de metal, pânză rezistentă (prelată), lemnul, acoperite cu plăci de eternit, tablă ondulată. Pereţii garajului pot fi netencuiţi, rostuiţi şi văruiţi sau căptuşiţi cu diferite plăci.
În funcție de necesitate, putem fabrica de asemenea garaje pentru una, două sau mai multe mașini (așa zisul garaj în serie). În funcție de locul montajului oferim clienților noștri garaje cu acoperiș cu o apă (cu cădere în față, în spate sau în laterală) sau cu acoperiș cu două ape.
Alegerea modului de construcție a garajului auto depinde de mai multe criterii, cum ar fi mărimea spațiului disponibil, cât și bugetul de care dispuneți. În plus, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton. Instalarea unui garaj metalic se poate realiza atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate.

Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare. În plus, scopul nostru este ca produsele noastre să fie durabile, funcționale și sigure pentru fiecare utilizator în parte.

În concluzie

Indiferent de material, daca doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră, sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Fiind realizat din materiale ușoare, construcția acestor tipuri de garaje se poate face de una, maxim două persoane, rezultând de aici o economie în cazul manoperei de construcție. Avem o ofertă extinsă ce cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat.

Oferim garaje metalice, corespunzător nevoilor dumneavoastră, la cel mai mic preț de pe piață. Datorită dezvoltării dinamice, societatea noastră, vine în întâmpinarea clienţilor, cu o gamă foarte largă de garaje metalice, magazii şi alte construcţii metalice cu structură uşoară.
Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.


În plus, la noi, transportul și montajul sunt gratuite.