Căsuță de grădină 5×3,5m +streașină 1×3,5 – maro deschis mat
Consultant pentru clienți

Avantajele unei căsuțe de grădină

O căsuță de grădină este modalitatea ideală de a fi organizat. Vei putea avea toate lucrurile la un loc, precum mașina de tuns iarba, diverse scule, unelte pe care le folosești prin grădină sau poți să depozitezi bicicletele sau alte obiecte, care ar putea fi afectate de condițiile meteorologice. Căsuța de grădină este spațiul ideal din grădină unde să depozitezi toate lucrurile ce nu mai au loc prin casă, sau care stau împrăștiate prin grădină. De asemenea, căsuțele de grădină oferite de Garaje Metalice sunt de înaltă calitate și pot fi găsite într-o varietate de culori. Astfel, vei găsi căsuța ideală care să se potrivească cu restul casei. O vei integra armonios în grădina ta.

Căsuță de grădină – avantaje

O căsuță de grădină este ideală pentru cei care locuiesc la casă și beneficiază de o grădină mare.

Să vedem care sunt principalele avantaje ale unei căsuțe de grădină:

Loc de depozitare – poți transforma căsuța de grădină într-un spațiu de depozitare pentru diferite unelte, sau accesorii pe care le ții împrăștiate prin grădină. De asemenea, vei putea fi mult mai organizat și nu vei mai petrece ore în șir căutând niște lucruri.

Nu necesită mentenanță – căsuțele de grădină oferite de Garaje Metalice nu necesită mentenanță, datorită materialului din care sunt confecționate. Căsuțele sunt realizate din oțel, fiind rezistente și durabile. Nu necesită vopsire și rezistă la intemperii sau rugină. De asemenea, materialul este rezistent la UV.

Nu necesită asamblare – căsuțele de grădină nu necesită ansamblare. Doar trebuir să pregătiți terenul unde va fi pusă.

Un loc pentru hobby-ul tău – dacă ai vreo activitate preferată, însă nu ai unde să o desfăși, întrucât casa este prea aglomerată, căsuța de grădina poate fi soluția ta cea mai la îndemână. Aici poți să desfășori activitatea dorită, fără a fi deranjat de nimeni. Poți să pictezi, sculptezi, sau chiar să developezi fotografii, dacă ești pasionat de fotografie.

Căsuțele de grădină se potrivesc pentru orice curte. Vei avea toate obiectele uscate, ferite de intemperii sau de alți factori ce le pot deteriora calitatea. De asemenea, casele de grădină sunt unul dintre principalele produse oferite de Blach Trans, care sunt o soluție rentabilă pentru persoanele care au o grădină. Aceste foișoare din tablă sunt extrem de rezistente și ușor de demontat, astfel încât să le puteți muta cu ușurință în diferite locuri și să le configurați din nou. Dimensiunile standard ale acestor case sunt de 2 × 3 m, 3 × 3 m și 4 × 3 m, dar realizăm și structuri cu lungimi personalizate adaptate nevoilor clientului.

Căsuță de grădină 5×3,5m +streașină 1×3,5 – maro deschis mat

Tipul de acoperișPanta acoperișului de la ușa spre spate
Lățime5
Lungime3,5
Înălțimea frontală2,2
Înălțimea din spate1,9
Lumina de la intrare 2,00
Fereastră suplimentarăDa
FitinguriPe acoperiș și în colțuri

Alege căsuțele de grădină de pe Garaje Metalice

Garaje Metalice este un distribuitor de încredere, care oferă căsuțe de grădină la prețuri senzaționale.

Pe lângă căsuțe de grădină, Garaje Metalice produc și garaje din tablă, depozite, hale de construcții, uși pentru garaj, acoperișuri, țarcuri și custi pentru câini. Avem, de asemenea, experiență în furnizarea de structuri de oțel de dimensiuni mari non-standard. Acordăm întotdeauna atenția cuvenită fiecărui detaliu, chiar și cel mai mic, și finalizăm comenzile la timp și la prețuri foarte avantajoase.