hala metalica
Consultant pentru clienți

Avantajele unei case de grădină pentru depozitarea uneltelor de grădinărit

Știm cu toții că o grădină frumoasă și funcțională necesită o atenție constantă. Cositul, fertilizarea, pământurile de flori și legume – aceste sarcini necesită un echipament potrivit.

Din acest motiv, grădina este, de asemenea, un loc unde sunt depozitate uneltele şi mobilierul pentru grădină cât şi echipamentul recreativ. O grădină bine întreţinută impune ca proprietarul acesteia să posede un loc solid de depozitare, cum ar fi casele de grădină. Acestea se potrivesc oriunde este necesară organizarea spațiului destinat pentru depozitarea diferitor tipuri de obiecte de grădinărit și nu numai.

Căsuţe şi locuri de depozitare pentru grădină – cum putem alege cel mai bine

Ce criterii, pe lângă calitatea și tipul de material, trebuie avute în vedere în momentul alegerii căsuţei pentru unelte pentru grădină? În primul rând trebuie să vă gândiţi ce veţi depozita în aceasta şi apoi să adaptaţi mărimea acesteia la spaţiul pe care îl aveţi la dispoziţie. Casele de grădina reprezintă locul perfect pentru depozitarea tuturor ustensilelor de gradină. În funcție de modelul selectat, se pot depozita și biciclete, scaune de gradină și alte obiecte care nu își au locul in casă. Includem în aceasta categorie scule, unelte, mașina de tuns iarba, mobilier de grădina, iar lista poate continua si varia de la caz la caz.
Prin urmare, căsuța de grădină este practic o magazie, un spațiu de depozitare construit în grădina casei dumneavoastră, de aceea amenajarea spatiului din curtea dvs are un rol extrem de important. Aceasta poate avea, în funcție de preferințele și nevoile fiecărei persoane, diferite dimensiuni, forme și culori și poate fi construită din diverse materiale cum ar fi beton, lemn, PVC, sau tablă.


Casele de grădină necesită autorizație de construcție?

Clădirile mici, în care sunt de obicei incluse și casele de grădină, pot fi construite și fără autorizație de construcție. Aceasta se referă numai la casele de grădină care au un singur nivel, cu o suprafață construită totală de până la 25 m2, cu o înălțime de până la 5 m și care nu trebuie să conțină instalații sanitare sau de încălzire.

Posibilități de construire ale unei case de grădină:

• prin forțele proprii,
• cu ajutorul unei firme specializate.

Dacă alegeți ultima variantă, compania noastră se va asigura gratuit de transportul și montajul căsuței de grădină în curtea dvs.

Materialul ideal pentru casele de grădină

Așa cum materialele de construcție pentru o casă sunt alese cu grijă, și la fel cum piesele de mobilier sunt evaluate si bine analizate înainte de a fi cumpărate, aceeași prudență este recomandată și atunci când alegeți materialul din care umează să fie construită căsuța de gradină. Cel mai frecvent, căsuțele de grădină sunt construite din materiale ușoare, și doar rareori din beton. Materialul de constructie ideal este acela care îndeplinește cu succes o serie de criterii cum ar fi: stabilitate, funcționalitate, raport calitate-pret echitabil, aspect plăcut, etc.
Spre exemplu, puteți arunca o privire la modelul de casuță de grădină stejar auriu sau la căsuța de grădină grafit închis mat. Materialul își va păstra culoarea și aspectul, iar căsuța dumneavoastră de grădina va arăta ca nouă o perioada îndelungată de timp.

Avantajele construirii casei de grădină de către o firmă specializată sunt:

• veți beneficia de consiliere pentru a alege cea mai bună variantă de casă de grădină pentru dumneavoastră
• montarea casei de gradină de către un expert
• economisirea timpului și a nervilor dumneavoastră.

În concluzie

Casele de grădină reprezintă unul dintre produsele principale, pe care le oferă firma BlachTrans. Aceste case de grădină din tablă sunt deosebit de rezistente și ușor demontabile, deci se pot transporta ușor în alt loc și monta din nou. În mod standard se fabrică cu dimensiunile 2×3, 3×3 m și 4×3 m, însă nu e o problemă să comandați și case cu dimensiuni atipice. În plus, transportul și montajul sunt gratuite!

Garaje, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj și cuști pentru câini – asigurăm transport și montaj GRATUITE