constructii metalice - usa de garaj
Consultant pentru clienți

Care sunt avantajele unei mașini pe care o ții în garaj?


Garajul protejează autoturismul de capriciile meteorologice precum zăpadă, ploaie, razele solare, lapovita etc. Totodată garajul oferă și o protecție suplimentară împotriva diferitelor tipuri de infracțiuni, acte de vandalism sau alte atacuri aleatorii ale diferitor persoane rău intenționate.

În condițiile în care prețul autovehiculelor nu este deloc neglijabil, este important ca fiecare proprietar sa ia în considerare varianta de a-și proteja bunul prin adăpostirea acestuia într-un garaj. Deși puteți găsi pe internet numeroase articole de tip DIY (do it yourself), vă asigurăm că pentru a putea obține cele mai bune rezultate, este necesar să apelați la firme de specialitate pentru construcția garajelor auto.

De ce trebuie să luați în considerare varianta de a vă proteja mașina alegând să cumpărați un garaj?

– indiferent că plouă sau ninge, o mașină ținută în garaj nu va fi niciodată în contact cu umezeala.
– caroseria automobilului va avea o durată de viață mai îndelungată.
– sub acțiunea umezelii de afară, coroziunea se manifestă de patru ori mai intens și astfel rugina se răspândește mult mai repede.
– vopseaua își va păstra luciul pentru mai mult timp.
– se va proteja mult mai bine motorul, mai mai ales dacă garajul este încălzit.
– aprinderea și pornirea unui autoturism ținut la adăpost se va face mult mai repede, mai ales în anotimpurile reci.

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, cum ar fi:


• securitate;
• durabilitatea construcției;
• protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.
• permit demontarea și reamplasarea facilă
• nu necesită documentație specializată
• nu necesită îngrijire constantă cum necesită alte tipuri de garaj
• costuri scăzute de cumpărare și mentenanță


Unul dintre avantajele construcțiilor metalice este acela că ele pot fi cu ușurință extinse și/ sau recompartimentate, așa că nu trebuie să vă faceți probleme de relocare în cazul în care după o vreme devine necesară mărirea sau reorganizarea spațiului de lucru. Pe lângă spațiu pentru autoturism, un garaj oferă și siguranța și intimitatea activităților pe care le desfășurăm în interior, așa cum sunt hobby-urile. De asemenea, în funcție de cât de mult vă interesează aspectul estetic al construcției, veți putea alege tipul de tablă folosit, precum și culoarea preferată, noi punându-vă la dispoziție o gamă variată de culori.

Securitatea autovehiculului este un alt avantaj oferit de către deținerea unui garaj. Pentru a te putea bucura de acest avantaj, garajul trebuie asigurat la fel de bine precum îți asiguri locuința. Printre altele, acest lucru înseamnă dotarea garajului cu uși de garaj dotate cu sisteme de alarma precum și utilizarea de materiale rezistente din punct de vedere al securității.

Menținerea curățeniei în garajul dumneavoastră

După ce v-ați amenajat garajul exact așa cum vă doreați și v-ați asigurat că toate lucrurile dumneavoastră sunt puse în ordine, este cazul să vă gândiți și la îngrijirea acestuia. Pentru a preveni acumularea de bacterii sau de alte reziduuri aduse de afară odată cu mașina, este necesar ca măcar o dată pe lună să alocați câteva minute pentru curățenie.

Pentru gresie, puteți folosi o soluție de curățare intensivă, care va îndepărta eventualele pete de ulei, depuneri de grăsime sau straturi de murdărie și va asigura, în același timp, igienizarea acesteia.

În concluzie

Indiferent de material, dacă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice .
Avem o ofertă extinsă ce cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat.
Avem un personal calificat şi de încredere, ce este răspunzător de montarea şi predarea garajelor comandate. Montarea garajului este rapidă, necesită un spaţiu minim de montare, și în plus nu produce deşeuri de construcţie. Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare. Mai mult decât atât, transportul și montajul sunt gratuite.