Case de grădină și magazii din tablă

Casele de grădină reprezintă unul dintre produsele principale, pe care le oferă firma BlachTrans. Aceste case de grădină din tablă sunt deosebit de rezistente și ușor demontabile, deci se pot transporta ușor în alt loc și monta din nou. În mod standard se fabrică cu dimensiunile 2×3, 3×3 m și 4×3 m, însă nu e o problemă să comandați și case cu dimensiuni atipice.

Selecție după parametri Afișare 1 - 16 din 18 rezultate
Ordonare după preț
Lungimea
Lățimea

În oferta noastră găsiți casă de grădină din tablă cu acoperiș cu o apă sau cu două ape, vopsite, în culoare lemnului sau zincate. La casele noastre de grădină ieftine se pot monta fără probleme ferestre, lacăt pentru cheie sau alte îmbunătățiri în funcție de dorința clientului.

Magazii

Fabricăm și montăm de asemenea diferite feluri de magazii. Modul de realizare al acestora este similar ca la garajele din tablă. La fabricația magaziei selectăm materialul în funcție de caracterul comenzii în așa fel, încât produsul să fie funcțional și să prezinte o durabilitate îndelungată. Dimensiunile magaziei (lățimea, înălțimea, lungimea) și aspectul final depinde numai de client. Magaziile au o utilizare foarte largă, de ex. pentru scopuri comerciale, depozitarea utilajelor agricole (combine, tractoare) etc.

Când comandați un depozit, aveți la alegere următoarele posibilități:

  • acoperiș cu două ape
  • acoperiș cu cădere pe stânga sau cu cădere pe dreapta
  • acoperiș cu cădere în spate sau cu cădere în față
  • ușă de intrare suplimentară, care se poate amplasa oriunde
  • posibilitatea de hală de trecere – porți pe părțile opuse
  • realizarea orificiului pentru fereastră conform cererii
  • tablă zincată sau cu lac acrilic ars

La selectarea culorii lacului, puteți alege fiecare element în culoare diferită (pereți, porți, ușă, acoperiș, frontul acoperișului etc.).