casuta de depozitare pentru gradina - Garaje Metalice
Consultant pentru clienți

Căsuță depozitare grădină

O căsuță de depozitare pentru grădină este ideală pentru oricine dorește să fie organizat și să aibă toate lucrurile, uneltele într-un singur loc. În cazul în care locuim la curte, o astfel de construcție pe structură metalică oferită de Garaje Metalice este preferată de o gamă largă de cumpărători pentru beneficiile multiple pe care le aduce. De cele mai multe ori, atunci când locuim la curte avem diverse unelte, scule sau alte lucruri care trebuie depozitate într-un singur spațiu pentru a nu sta împrăștiate prin grădină. Să vedem care sunt principalele beneficii ale unei căsuțe de depozitare pentru grădină.

Căsuță depozitare grădină – principalele beneficii ale unei construcții metalice

O căsuță de depozitare pentru grădină este alegerea ideală pentru oricine locuiește la curte și are nevoie de un spațiu pentru diverse lucruri. O astfel de construcție prezintă diverse beneficii, mai ales dacă este din metal, așa cum sunt cele distribuite de Garaje Metalice.
Printre beneficiile unei căsuțe depozitare pentru grădină din metal se numără faptul că este o construcție rezistentă la foc. Așadar, nu trebuie să ne facem griji de eventualitatea producerii unui incendiu care să acapareze și căsuța de depozitare. De asemenea, durabilitatea este un alt beneficiu pe care îl are o astfel de construcție. Spre deosebire de o căsuță tradițională din lemn, cea din metal este mult mai rezistentă în fața intemperiilor, seismelor, și altor fenomene ale naturii.

O căsuță de depozitare pentru grădină ne va oferi spațiul necesar pentru toate uneltele de grădinărit de care dispunem. Putem să ansamblăm câte rafturi dorim, astfel că veți avea toate lucrurile într-un mod cât mai organizat. Poți găsi imediat tot ce ai nevoie, fără a fi nevoie să răscolești peste tot. De cele mai multe ori, dacă nu avem un loc special de depozitare, aruncăm uneltele de grădinărit la întâmplare și uităm pe unde am pus-o. Astfel, ajungem să ne pierdem energia și timpul căutând unealta respectivă atunci când ai nevoie de ea. Însă, atunci când ai o căsuță de depozitare vei putea fi mult amai organizat și vei găsi loc pentru fiecare unealtă.

Casele de grădină oferite de Blanch Trans, disponibile pe Garaje Metalice sunt o soluție rentabilă pentru cei care au o grădină. Aceste foișoare din tablă sunt ușor de montat, astfel că le putem schimba poziția ori de câte ori dorim.

O căsuță de depozitare înfrumuțesează aspectul vizual al grădinii, întrucât nu se va mai crea dezordine prin curte. De asemenea, o astfel de căsuță nu este doar pentru depozitarea diverselor lucruri, ci putem să o utilizăm și pentru alte scopuri cum ar fi: cameră de jocuri, atelier, mini-sală de gimnastică, studio de artă pentru pictură sau altele. După cum puteți vedea, o căsuță poate avea mai multe întrebuințări, fiind ideală pentru oricine are o curte. Totul va fi mult mai organizat. Garaje Metalice oferă o gamă largă de produse de la garaje din tablă, până la case de grădină. Dimensiunile standard ale acestor case sunt de 2 × 3 m, 3 × 3 m și 4 × 3 m, dar realizăm și structuri cu lungimi personalizate adaptate nevoilor clientului.

Căsuță de grădină 3x3m – alb/grafit inchis mat

Tipul de acoperișAcoperiș cu două ape
Lăţime3
Lungime3
Înălțimea peretelui 2,13
Înălțimea din partea de sus2,45
Fereastra suplimentarăFerestre plexiglas
Fitinguripe acoperiș și în colțuri

De asemenea, aveți posibilitatea să alegeți din paleta extinsă de culori de la culori lucioase, precum zincat, alb, argintiu, cireș închis sau verde închis, până la culori care imită lemnul (nuc, stejar auriu deschis sau stejar auriu întunecat).

În concluzie, o căsuță de depozitare pentru grădină este eficientă pentru cei care locuiesc la curte, fiind eficientă și rentabilă din toate punctele de vedere.

Doriți o căsuță de depozitare pentru grădină?