Plechová hala 10×8m – pozink
Consultant pentru clienți

Cât costă o hală metalică de la Garaje Metalice?

Cât costă o hală metalică? În acest articol, Blach Trans Romania vă oferă toate informațiile necesare legate de prețurile halelor metalice, în funcție de mărimi și de întrebuințări.

Halele din tablă vin în diferite dimensiuni și cu divere caracteristici, iar acestea pot fi adaptate cerințelor clienților, astfel încât să se încadreze în orice fel de buget.

De unde pornește prețul unei hale metalice?

Prețul unei hale metalice pornește de la suma de 7,695 lei și este vorba despre această hală din tablă montată de culoare maro inchis mat.

 

Această hală este perfectă pentru o persoană fizică, care are nevoie de un spațiu de depozitare, dar în același timp nu dispune de un teren cu suprafață foarte mare.

Hala prezintă un acoperiș cu două ape și are următoarele dimensiuni: 3 m lățime, 6 m lungime și 3 m înălțime.

Înălțimea porții este de 2,8 m, iar înălțimea peretelui frontal este de 3,3 m.

Întrebuințări: hala poate fi utilizată pentru stocarea diverselor obiecte personale sau articole sportive precum biciclete, skateboard-uri, schiuri, trotinete și multe altele. Se mai pot stoca și anumite materiale de construcție, în cazul în care hala este achiziționată pentru acest scop.

Următoarea hală pe care v-o prezentăm este această hală din tablă în culoare grafit/nisip de dimensiuni medii, la prețul de 8,460 lei.

Construcția prezintă un acoperiș cu o singură pantă, care pornește de la ușă și continuă spre spate. Acest lucru este foarte util atunci când plouă, deoarece umezeala si stropii de ploaie se vor scurge de pe acoperiș, spre deosebire de halele care au un acoperiș drept, unde umezeala rămâne mai mult timp pe suprafața acestuia.

Ușa principală este dublă și are o înălțime de 2,5 m. Dimensiunile halei sunt următoarele: 6 m lățime, 4 m lungime, 3 m înălțime și 2,5 m înălțimea peretelui din spate. Hala mai prezintă și o ușă suplimentară în partea din dreapta a porții principale.

Întrebuințări: Hala poate fi folosită în scop personal, pentru depozitarea echipamentelor sportive sau a unor piese de mobilier de dimensiuni medii, sau poate fi chiar transformată într-o sală de sport pentru uz personal. Hala este perfectă pentru a fi instalată într-o curte cu grădină generoasă și mult spațiu liber. De asemenea, dimensiunile porții principale oferă posibilitatea de a folosi această hală drept garaj pentru o mașină de dimensiuni reduse.

Următoarea hală prezentată este disponibilă la prețul de 13,950 lei și depășește dimensiunile celor două prezentate anterior în acest articol.  Este vorba despre o hală din tablă montată zincată.

 

La fel ca la cea de-a doua hală detaliată mai sus, și aceasta dispune de un acoperiș cu o singură pantă, care favorizează scurgerea apei cu ușurință.

Cele trei uși duble, atunci când sunt deschise simultan, oferă un spațiu deschis și larg pentru accesul în hală și măsoară o înălțime de 3 m. Lățimea halei este de 12 m, lungimea este de 3 m, înălțimea peretelui frontal este de 3,63 m, iar înălțimea peretelui din spate este de 3,90 m.

Întrebuințări: Această hală se pretează la desfășurarea unei activități comerciale, cum ar fi organizarea unei mici piețe de fructe și legume. Această activitate ar funcționa perfect într-un astfel de spațiu, mai ales că deschiderea celor trei porți largi conferă un spațiu generos de desfășurare și acces. Bineînțeles, asemenea celorlalte hale, și aceasta poate fi utilizată pentru depozitarea diverselor obiecte sau produse.

Cea de-a patra și ultima hală pe care v-o prezentăm ajunge la prețul de 378, 270 lei. Aceasta este cea mai scumpă hală din portofoliul nostru, dar și cea mai mare în ceea ce privește dimensiunile.

După cun se poate observa și din imagine, această hală din tablă montată de culoare gri este de dimensiuni generoase, special concepută pentru un depozit sau fabrică.

La fel ca prima hală prezentată, și aceasta are un acoperiș cu două ape, care facilitează scurgerea apei pe ambele părți ale construcției. Accesul în hală se face printr-o poartă dublă, dar mai există și două uși separate pentru un acces mai rapid.

Dimensiunile acesteia sunt următoarele: 60 m lungime, 12 m lățime, înălțimea pereților frontali de 4,3 m si înălțimea pereților laterali de 5,9 m. Porțile au o înălțime de 3,7 m.

ÎntrebuințăriAceastă hală este perectă pentru desfășurarea unor activități de producție, poate fi folosită drept depozit pentru firmele mai mari, dar se pot organiza și birouri în incinta sa.

Alege-ți hala potrivită cu Blach Trans România

Blach Trans Romania este o companie care pune la dispoziția Dvs. oportunitatea de a vă selecta hala potrivită nevoilor dumneavoastră, deoarece halele noastre sunt produse la cele mai înalte standarde, sunt durabile și de calitate înaltă. Noi vă putem ajuta să alegeți o hală care să se încadreze în bugetul dumneavoastră. Puteți naviga cu ușurință site-ul nostru Garaje Metalice pentru a afla cât costă o hală și care sunt sepcificațiile fiecareia.

În plus, transportul și montajul sunt gratuite, ceea ce constituie un avantaj de luat în calcul atunci când vă decideți că aveți nevoie de o hală industrială de calitate.