Plechová garáž 6,5x7m – grafit tmavý matný/špinavě bílá
Consultant pentru clienți

Cât costă pregătirea maşinii pentru iarnă?

Nu trebuie să aștepți prima ninsoare pentru a fi sigur că mașina ta e pregătită pentru sezonul rece, mai ales că în acea perioadă sau imediat după ce sunt anunțate precipitații abundente în timpul iernii mai toți șoferii dau iama în magazinele cu piese și consumabile auto și la vulcanizări. Dacă nu vrei să stai la rânduri interminabile și să cheltuiești o sumă prea mare deodată, ci să eșalonezi atât timpul, cât și banii cheltuiți, am pregătit pentru tine o listă completă cu tot ce vei avea nevoie ca să treci cu bine peste iarnă cu mașina ta.

Pregătirea pentru iarnă poate începe cu o simplă vizită la service, pentru şoferii mai puţin familiarizaţi cu domeniul auto.

Cât costă, de fapt, schimbarea anvelopelor de iarnă?

Potrivit specialiștilor, anvelopele de iarnă sunt obligatorii indiferent de data calendaristică, dacă maşina rulează pe drumuri publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, iar momentul ideal pentru montarea pneurilor de iarnă este, însă, înaintea scăderii temperaturii sub pragul de 7°C.

Prețul unei anvelope de iarnă pornește de la suma aproximativă de 150 de lei, deci pentru toate cele patru va trebui să plătești, în medie, 600 de lei. Dacă vrei să investești în cauciucuri de o calitate superioară, care te vor ține câteva sezoane bune, va trebui să cheltuiești 600 de lei pentru unul singur, deci 2.400 de lei pentru toate patru. Pentru cele mai frecvente dimensiuni, prețul pentru patru anvelope de iarnă este de 1.200-1.400 lei.

Când vine vorba de montat sau demontat roți, pentru toate cele patru, evident, acest serviciu presupune schimbarea roților cu anvelope de vară cu alte roți cu anvelope de iarnă. De obicei, tarifele variază între 60 și 80 de lei de mașină.

Care sunt avantajele garajelor auto?

Garajele pot fi construite din diferite materiale precum lemn, BCA, beton, materiale metalice și chiar cărămidă.

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, între care securitate, durabilitatea construcției, dar și protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.

Garajele metalice vor rezista pentru o perioada mai îndelungată de timp, însă trebuie analizat și raportul calitate-preț, iar prin prisma acestui raport, putem afirma cu încredere că rezistența garajelor metalice este una excelenta, structura metalică fiind una rezistentă la condiții climatice variate.

Din punct de vedere legal, construcțile metalice nu sunt considerate structură monolită, prin urmare ele pot fi montate și utilizate cu ușurință, fără autorizație de construcție sau alte tipuri de documentație specializată. Acest lucru nu este însă valabil în cazul construcțiilor clasice care sunt considerate anexe ale casei, iar pentru începerea construcției este absolut necesara pregătirea unei documentații în prealabil.

Garaje auto la cele mai bune prețuri de pe piață

Costurile unui garaj metalic sau garaj din tablă variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

Indiferent de material, în cazul în care vă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră, sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este să apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Avem un personal calificat şi de încredere, ce este răspunzător de montarea şi predarea garajelor comandate.

Datorită dezvoltării dinamice, societatea noastră, vine în întâmpinarea clienţilor, cu o gamă foarte largă de garaje metalice, magazii şi alte construcţii metalice cu structură uşoară. Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare. În plus, transportul și montajul sunt gratuite.