Zahradní domek 6×3,5m – Zlatý dub světlý
Consultant pentru clienți

Cât de mare poate fi o casă de grădină?

În niciun caz nu trebuie subestimată alegerea unei case de grădină. În primul rând, trebuie să ne gândim la ce vom folosi casa de grădină și dacă nu vom avea nevoie de una mai mare în timp. La urma urmei, este o investiție pe care nu o facem în fiecare an. Înainte de a cumpăra o casă de grădină, trebuie să cunoaștem informațiile necesare, unde putem pune casa de grădină și cât de mare ar trebui să fie. Dacă nu îndeplinim parametrii specificați de lege, este necesar să obținem o autorizație de construire, o decizie de amplasare și o notificare de construcție.

Case de grădină din tablă

Există multe tipuri de case de grădină și case de tablă pe care le putem folosi ca garaj  sau ca casă de grădină pentru instrumentele necesare. În aceste zile puteți obține orice dimensiune și tip de casă de tablă. Deci, trebuie să vă gândiți cu adevărat la cât spațiu veți avea nevoie pentru uneltele, mașinile și alte mijloace de lucru. Locația este, de asemenea, importantă. Trebuie să respectăm condițiile de distanță specificate de la limitele parcelei, adică la cel puțin 2 metri de limitele parcelei.

Când este necesară autorizația de construire

O autorizație de construcție este necesară numai pentru garaje mai mari sau case de grădină. Legea prevede că nu este necesară autorizația de construire pentru o clădire cu o suprafață de construcție de până la 25 m2 și o înălțime de până la 5 m (vă rugăm să verificați care sunt reglementările din România) cu un etaj suprateran. șantiere de construcții de până la 25 m2 și până la 5 m înălțime cu un etaj suprateran. Astfel, în cazul garajelor și caselor de grădină cu dimensiuni mai mici, doar așa-numitul consimțământ teritorial. Este o variantă simplificată a autorizației de construire. Cu toate acestea, ar trebui să acordați atenție celorlalte condiții enumerate în actul nr. mergeți personal la biroul clădirii, care vă va oferi informațiile necesare.

Alegeți din oferta noastră de case cu grădină