Cel mai nou garaj modern din 2021
Consultant pentru clienți

Cel mai nou garaj modern din 2021

Există un concept de modă în ceea ce privește aspectul garajelor din tablă? Deși acest lucru nu poate fi la fel de evident ca în cazul îmbrăcămintei, există o modă în domeniul garajelor și se aplică și garajelor din tablă. Da, da, chiar și un garaj metalic din tablă poate avea un design modern și se potrivește cu noutățile de modă care sunt adesea oferite clienților și alese de designeri sau arhitecți. Producătorul de garaje „Blach-Trans” știu foarte bine, prin urmare, dorind să se potrivească cu ultimele tendințe, oferă clienților săi produse de cea mai înaltă calitate adaptate la tendințele care apar în fiecare an în categoria Casă și grădină, deoarece o astfel de structură ar trebui să se potrivească perfect în împrejurimile fiecărei case și în grădina din jur. Deci, care sunt recomandările din acest an și tendințele modei în proiectarea unui garaj de tablă? Aflați despre cele mai importante lucruri pentru a urma ultimele tendințe ale anului 2021!

Garaj de tablă – care este ce

Timpurile în care GARAJELE METALICE au fost asociate doar cu o structură slab estetică din oțel zincat, care nu se potrivea în niciun caz împrejurimilor, au trecut de mult. Blaszaki a fost cel mai adesea asociat cu o serie de locuri de parcare la marginea orașului.
Din fericire, această tendință a trecut de mult. Da, foile tipice de tablă trapezoidală sunt încă în uz, dar grădinile noastre au devenit deja garaje permanente din oțel cu un aspect foarte estetic, care se potrivesc perfect în împrejurimile fiecărei case. Aspectul estetic este important, dar mai întâi, să ne uităm la funcțiile pe care un astfel de garaj ar trebui să le îndeplinească.

Garaj funcțional – la ce să fii atent

Un garaj de tablă este un loc destinat în principal depozitării unei mașini. Aceasta este una dintre funcțiile sale, deoarece putem depozita atât mașina noastră, cât și bicicletele, mobilierul, grădinile și echipamentele sportive – deci poate acționa și ca depozit. Structura din tablă va fi, de asemenea, perfectă ca un spațiu pentru câini, păsări de curte sau pur și simplu ca o magazie sau chiar o sală – într-un cuvânt, structurile din tablă sunt concepute pentru sarcini speciale.

Design modern al unui garaj de tablă

Este timpul pentru cea mai plăcută etapă – apariția garajului nostru. Așa cum am menționat la început, nu trebuie să te sperie cu severitatea sa, dacă ții la aspectul său. Deci, la ce să fii atent – acestea sunt cele mai importante componente ale unui garaj la modă și noile tendințe.

Un garaj de tablă trebuie să se potrivească împrejurimilor sale – ce înseamnă asta?

• În acest caz, luăm în considerare aspectul unei clădiri rezidențiale și a împrejurimilor sale, adică a grădinii.
Culoare – dacă clădirea are elemente din lemn pe fațadă, alegeți un garaj în culoarea lemnului, care poate avea inele imitând lemnul, adică stejar auriu, nuc, stejar auriu deschis sau fără – aici se întâlnește producătorul garajului “Blach-Trans” așteptările noastre oferind o alegere a culorii tablelor din paleta largă RAL – aceasta este o alegere imensă. De asemenea, avem la dispoziție o gamă de culori lucioase sau mate, cu diverse structuri – lemn, nisip, oțel sau netede. Culorile neobișnuite precum roșu, albastru, negru, galben sunt din ce în ce mai des întâlnite – să rupem stereotipurile, pentru că acestea sunt ultimele tendințe – să fim creativi!
Gofrare – fiecare foaie din care este realizat garajul are așa-numita gofrare, care poate fi verticale sau orizontale. Asta nu este tot – foaia poate avea coaste înguste sau largi, care au devenit foarte populare în ultima vreme.
Stil – în funcție de stilul clădirii, stilul și aspectul garajului ar trebui să fie aceleași – posibilitățile de amenajare sunt mari. Dacă clădirea este modernă, austeră, atunci ar trebui să potrivim și garaje, ușile de garaj – de ex. garajul și poarta pot fi gri, antracit (atât de la modă în ultimii ani) cu o structură netedă sau din satin cu nervuri transversale – similară, de exemplu, pe ușa din față a casei. Dacă casa este clasică, tabla de culoare lemn va fi perfectă. De asemenea, putem amesteca ambele stiluri – să folosim, de exemplu, culoarea antracit a structurii metalice și restul în culoarea lemnului – sau invers.
Accesorii – dacă avem ferestre din PVC în clădirea noastră, ferestrele garajului ar trebui să fie de asemenea, sau într-o culoare similară. Acoperișul casei ar trebui să aibă aceeași culoare ca în garaj, armăturile din tablă și accesoriile sub formă de jgheaburi, mânere, balamale ar trebui, de asemenea, să fie asortate cu cele pe care le avem, de exemplu, în ușa din față a casei.
Automatizare – dacă ne pasă de confort, putem investi într-o ușă de garaj automată care se deschide în sus, garajul nostru de tablă va câștiga în aspect și vom câștiga confortul utilizării unei astfel de porți

Summary

Un garaj ideal este unul care îndeplinește pe deplin așteptările noastre. Ar trebui să fie confortabil, sigur pentru mașini sau alte obiecte sau animale depozitate acolo, estetic și atrăgător.
La cumpărare, ne asigurăm că îndeplinește toate funcțiile necesare și că este în conformitate cu așteptările noastre – să le prezentăm unui producător dovedit și experimentat pentru a fi siguri că vom primi produsul de cea mai înaltă calitate.
La rândul nostru, să pregătim un loc pentru acesta, unde va îndeplini aceste funcții, să îl înconjurăm cu vegetație care să-l amestece în împrejurimile noastre și să ne servească și să ne bucure mulți ani.

Alegeți din gama noastră de garaje din tablă