garaj negru
Consultant pentru clienți

Confecții metalice de calitate – Garaje Metalice

Ești în căutare de confecții metalice de calitate? Garaje metalice îți oferă construcții din oțel de calitate, la prețuri avantajoase, fabricate de Black Trans, o firmă din Polonia. Cu toții ne dorim să avem un garaj rezistent, sau poate o cușcă pentru câinele nostru. Garajele din tablă sunt o necesitate mai ales pentru cei care dețin un autoturism. Prețurile mașinilor nu sunt de neglijat, astfel că trebuie să avem grijă și să întreținem mașina prin orice mijloace. Un garaj de calitate, rezistent în timp, ne va ajuta să econosim bani, mașina fiind la loc sigur, fără a fi expusă fenomenelor exterioare naturale sau produse de om.

De ce să alegi confecțiile metalice de la Garaje Metalice?

Există multe motive pentru care să alegi confecțiile metalice de la Garaje Metalice, precum:
• Transport și montaj gratuite – Garaje Metalice dispune de un parc auto unde avem posibilitatea să le oferim clienților noștri transport și montaj gratuite pentru toate produsele comandate și montate în România
• Construcții de calitate din oțel – la ora actuală oferim construcții din oțel ieftine fabricate în Polonia. Puteți alege dintr-o gamă variată de confecții metalice de calitate și la prețuri avantajoase
• O gamă extinsă de culori – cu Garaje Metalice nu veți dispune doar de confecții metalice de calitate, dar și de produse personalizate, fiind posibil să vă alegeți culoarea după dorința dumneavoastră, fără o taxă suplimentară. Aveți la dispoziție o gamă largă de culori din standardul RAL. Astfel, veți putea asorta orice confecție metalică cu casa sau grădina dumneavoastră.
• Certificat de Societate verificată – Certificatul de Societate verificată este acordat firmelor, care au doar referințe pozitive de la clienții și partenerii lor comerciali. Procesul de certificare se bazează pe căutarea unor recenzii negative pe internet privind firma respectivă, cu ajutorul indicatorului de păreri cu utilizarea de „Fraze negative“. Legat de firmele cu acest certificat nu au fost găsite nici un fel de recenzii negative.

De asemenea aveți la dispoziție o gamă largă de confecții metalice:

• Garaje din tablă
• Țarcuri din tablă
• Garaje modern Line
• Case de grădină
• Hale din oțel și tablă
• Porți
• Uși de garaj
• Cuști pentru câini
• Magazii de grădină
• Depozite pe șantier
• Adăposturi
• Șoproane
• Porți rabatabile pentru garaj

Confecții metalice oferite de Garaje Metalice

Garaje metalice pune pe primul loc calitatea, astfel confecțiile metalice oferite sunt realizate la standarde înalte, acordând atenție și celor mai mici detalii. Există multe avantaje pentru care să alegeți construcțiile metalice. În primul rând, confecțiile metalice pot fi cu ușurință extinse și recompartimentate. De asemenea, puteți utiliza produsele noastre pentru diferite nevoi: spațiu pentru autoturism, desfășurarea diferitelor lucrări, a unui hobby. Dacă ne dorim ca pe viitor să ne extindem construcția, putem să o facem cu ușurință, mai ales că o relocare este necesară după o anumită perioadă.

Mulți dintre noi avem diferite hobby-uri, pe care nu le putem desfășura, întrucât spațiul casei nu ne oferă intimitatea, liniștea și spațiul de care avem nevoie. Însă, cu ajutorul confecțiilor metalice oferite de Garaje metalice acest lucru nu mai este o problemă. Un garaj ne oferă posibilitatea să ne desfășurăm activitățile preferate în intimitate și siguranță, fiind perfect pentru depozitarea diferitelor lucruri.

Garajul din tablă stejar auriu – alegerea clienților noștri

Mulți dintre clienții noștri aleg garajul din tablă stejar auriu. De ce? Pentru că este încăpător și datorită culorii, permite asortarea cu tâmplăria casei dumneavoastră.

Garaj din tablă 3,5×5 m – stejar auriu este alegerea ideală pentru automobilul tău sau pentru orice activitate desfășurată.

Caracteristici:
TIPUL ACOPERIȘULUI Acoperiș cu doi versanți
TIPUL UȘII Ușă basculantă
LĂȚIMEA 3,5
LUNGIMEA 5
ÎNĂLȚIMEA PERETELUI 2,13
ÎNĂLȚIMEA ÎN FRONTON 2,45
ÎNĂLȚIMEA DESCHIDERII UȘII 1,9
MOTIVUL LEMNULUI stejar auriu

Concluzie – confecții metalice de la Garaje metalice

Confecțiile metalice oferite de Garaje metalice sunt calitative și la prețuri care cu siguranță vă vor face să le cumpărați. Alegeți să investiți într-o construcție din oțel care va dura ani și ani, decât să cheltuiți mulți bani pe reparația mașinii dumneavoastră. Indiferent de material, culoare sau dimensiune, un garaj este binevenit în orice grădină, întrucât ne oferă posibilitatea să depozităm diferite lucruri în interiorul acestuia. Fiind realizat din materiale ușoare, construcția acestor tipuri de garaje se poate face de una, maxim două persoane, rezultând de aici o economie în cazul manoperei de construcție. Oferim garaje metalice, corespunzător nevoilor dumneavoastră, la cel mai mic preț de pe piață. Datorită dezvoltării dinamice, societatea noastră, vine în întâmpinarea clienţilor, cu o gamă foarte largă de garaje metalice, magazii şi alte construcţii metalice cu structură uşoară. Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.

În plus, transportul și montajul sunt gratuite.