Plechová montovaná garáž 7×6 m - hnědá
Consultant pentru clienți

Cum alegem cușca pentru câine

O cușcă pentru câini este o căsuță tradițională pentru adăpostirea patrupedelor în exterior, de regulă la curte. Construcția este una rezistentă, care să nu poată fi distrusă de animale. Iubitorii de animale trebuie să se îngrijească de patrupede și să le ofere cele mai bune condiții de viață.

Dacă v-ați decis că este timpul să achiziționați o cușcă pentru câinele dumneavoastră, ar fi bine să țineți cont de anumite aspecte:

• Alegeți mărimea potrivită în funcție de mărimea câinelui, acesta are nevoie totuși de spațiu pentru a se juca și a dormi.
• Înainte de a cumpăra cușca de câini, este bine totuși să vă măsurați câinele înainte, o să vă ajute să vă faceți o ideea asupra lățimii, lungimii si înălțimii cuștii.
• Asigurati-vă că modelul dorit este prevăzut cu izolația potrivită, pentru a oferi câinelui dvs confort atât pe timp de vară cât și pe durata iernii.


Caracteristicile cuștilor pentru câini

Anumite rase de câini sunt de talie înaltă, dar nu au o greutate foarte mare comparativ cu alte rase, un exemplu bun ar fi dobermanul sau ogarul. Prin urmare, în cazul lor, înălțimea cuștii este la fel de importantă precum greutatea. În mod ideal, dimensiunile interioare ar trebui sa fie suficient de mari cât să permită câinelui să intre , să se întoarcă și să se așeze într-un mod confortabil. Un aspect important când faceți podeaua este izolația. Cușca trebuie să aibă toți pereții izolați, dar și tavanul sau podeaua. Aceasta trebuie să fie răcoroasă vara și călduroasă iarna.
Lungimea custii trebuie să fie cel putin egală cu lungimea câinelui fără coadă, iar înălțimea cuștii trebuie să fie cu aprox 25% mai mare decât înălțimea câinelui (până la spinare) atunci când acesta stă în patru picioare. Nu puteți face cușca prea mică, deoarece câinele nu va încăpea corespunzător în ea și va deveni agitat.
Majoritatea custilor pentru câini au două forme. Modelul clasic este cușca dreptunghiulară, mai precis cea în formă de paralelipiped, construită pe bază dreptunghiulară și cușca patrată, construită pe o bază în formă de pătrat.

Primul model de cușcă pentru câini este mai potrivit pentru cățeii de talie mare si mijlocie care au o formă a corpului mai lungă ce se pretează podelei în formă de dreptunghi. Cel de-al doilea model – cușca pentru câini 4x2m- zincate– este în schimb recomandat câinilor de talie mică.

Locația cuștii pentru câine

Ambele cuști sunt prevăzute cu o intrare care permite câinelui să pătrundă în locuința sau cu o ușă care trebuie să fie potrivită pentru talia cainelui. Acoperișul cuștii poate fi detașabil, fiind astfel ușor să o muți în alt loc.
Cei mai multi proprietari de câini iau în calcul diverse aspecte în momentul in care doresc achiziționarea unui astfel de produs, dar un lucru care ar trebui să fie luat tot timpul în considerație este locația unde va fi asamblată cușca, așadar asigurați-vă că o sa amplasați cușca lângă casă, o clădire mare sau lânga o magazie, într-un loc ferit de vânt. Scopul unei cuști pentru câine este de a-l proteja pe animal, în cazul unor intemperii, ploaie sau ninsoare, dar și de frig.

Țarcuri din tablă pentru câini

La fabricația țarcurilor pentru câini ținem cont de rasa, mărimea și caracterul câinelui. Țarcurile ieftine pentru câini le fabricăm în așa fel încât să garanteze atât o adăpostire cât mai bună cât și o utilizare simplă. Fiecare țarc are acoperiș fabricat din tablă și podea impregnată din plăci, care imită parchetul. Densitatea țevilor o alegem în funcție de mărimea câinelui, pentru ca distanța dintre acestea să nu fie prea mare. Sfatul nostru este să alegeți un model de cușcă de câini functional, dar și accesibil ca preț, astfel încât sosirea unui câine în viața dumneavoastră să nu fie un deranj prea mare.
Vindem țarcuri din tablă pentru câini din oțel, la cele mai bune prețuri de pe piață, iar transportul și montajul sunt GRATUITE!


Suntem siguri că prietenul tău necuvântător merită tot ce e mai bun, deci ce fel de cușcă te gândești să îi cumperi?

Garaje, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj și cuști pentru câini – asigurăm transport și montaj GRATUITE