Hală din tablă montată 10x15 m - maro deschis mat
Consultant pentru clienți

Cum alegi o hală metalică?

Cum alegi o hală metalică? Probabil că ți-ai pus întrebarea asta, dacă ești fermier și ai nevoie de mult spațiu de depozitare sau dacă ai diferite utilaje pe care trebuie să le depozitezi undeva. Cu Garaje Metalice vei avea parte de o hală metalică de calitate, rezistentă, care te va ajuta să-ți ții recolta la loc uscat și ferită de factorii externi, precum ploaia, grindina, zăpada ce ar putea strica întreaga producție.

O hală metalică este potrivită pentru cei care activează în domeniul zootehniei, retail sau producție. Mulți fermieri apelează la halele metalice pentru a-și depozita recoltele, dar și utilajele. De asemenea, poți să compartimentezi hala metalică și să faci un spațiu pentru birouri.

Există mai multe tipuri de hale metalice:

 • Hale pentru depozitare – au dimensiuni mari, iar pe Garaje Metalice puteți achiziționa hale cu o lungime de până la 15 m, perfecte pentru depozitarea diverselor materiale, utilaje sau mărfuri. Sunt perfecte pentru cei care sunt în afacerile de retail.
 • Hale pentru producție – în aceste hale este amplasată aparatura de producție, ambalare și alte tehnologii necesare unei afaceri care se axează pe fabricarea diverselor produse.
 • Hale agrozootehnice – aceste hale sunt destinate pentru creșterea animalelor, depozitarea cerealelor sau a altor produse de recoltă. În majoritatea cazurilor, aceste hale dispun de sisteme compleze de ventilare și sunt realizate din beton.
 • Hale cu spații de birouri – în unele hale se pot organiza spații de birouri. Poți compartimenta hala în mai multe zone: zona pentru birouri, zona destinată producției și o zonă pentru depozitarea produselor. Astfel, o singură hală va avea mai multe utilități și nu va fi nevoie să investești în mai multe.

Avantajele halelor metalice de la Garaje Metalice

Halele metalice de la Garaje Metalice sunt spațioase și permit folosirea lor pentru diferite funcții. Atunci când alegeți o hală metalică trebuie să fie bine ancorată în pământ, adică să aibă o fundație de beton.

Halele metalice sunt construcții ușoare și foarte rezistente. Printre avantajele acestora se numără:

 • Construirea lor rapidă
 • Sunt durabile
 • Au un design exterior modern. Poți alege dintr-o varietate de culori
 • Permit crearea de open space-uri generoase
 • Necesită mentenanță rară

Nu uitați că halele metalice au nevoie și de o locație potrivită. Nu uitați de:

 • teren: este preferabil ca terenul pe care urmeaza sa fie amplasata hala din tabla sa fie unul nivelat. Daca nu este, acest aspect se va ajusta in faza de pregatire a terenului si de ancorarea a halei
 • accesul la utilități: indiferent de domeniul în care veți activa, este necesar ca hala metalică să fie amplasată cât mai aproape de utilitățile de bază cum ar fi energie electrică, apă, canalizare etc.
 • infrastructura din vecinătate: probabil nu v-ați dori ca hala să fie în mijlocul unui câmp, deci accesul prin intermediul drumurilor publice este un aspect ce trebuie luat in considerare

Alege o hală metalică de la Garaje Metalice pentru nevoile tale

Halele metalice de la Garaje Metalice sunt de înaltă calitate și realizate la cele mai înalte standarde. Halele noastre dispun de durabilitate și calitate la standarde înalte, iar ele pot fi folosite în diverse scopuri, în perfecta armonie cu cerințele și necesitățile clienților noștri (ținem cont de suprafață, înalțimea, lățimea și compartimentarea încăperilor pentru a obține hala de care aveți nevoie). Puteți alege fie din variantele standard la cel mai bun preț de pe piață, sau putem personaliza hala metalică dedicată afacerii dumneavoastră adaptându-ne la bugetul oferit și propunându-vă cele mai bune soluții posibile care să îndeplinească toate exigențele dumneavoastră.

Hală din tablă montată 10×15 m – maro deschis mat


Tipul de acoperiș

Acoperiș cu două ape
Tipul porțiiUși glisante
Lăţime10
Lungime15
Înălțimea peretelui4,3
Înălțimea din partea de sus5,5
Lumina de la intrare 4,1
Ușă suplimentarăDa
Fereastră suplimentară Ferestre plexiglas x9
FitinguriPe acoperiș și în colțuri
JgheaburiDa