Jak má vypadat kotec pro psa
Consultant pentru clienți

Cum ar trebui să arate un țarc de câini?

Dacă intenționați să vă îmbogățiți familia cu un animal de companie cu patru picioare și nu vă place să împărțiți un pat cu el, merită să luați în considerare un tarc de câini în care se va simți fericit și veți putea să vă întindeți pe canapea. Următorul articol vă va ajuta să alegeți țarcul perfect pentru animalul dvs. de companie.

Un țarc de câini este o modalitate excelentă de a oferi câinilor un spațiu confortabil, sigur și funcțional în care să își găsească adăpostul privat. Acest loc îi va proteja de vreme rea și se va asigura că, câinele se poate dezvolta corespunzător. Alegerea țarcului potrivite depinde de mărimea și rasa câinelui dvs.

Vă recomandăm amplasarea țarcului de câini într-o parte liniștită a grădinii, aproape de casă, astfel încât animalul să aibă o vedere bună a spațiului înconjurător. Țarcurile nu trebuie amplasate lângă un gard, drum, trotuar sau grădina vecinilor.

 

Kotec pro psa 2×2 m

Ce dimensiune trebuie să aleg?

Dacă știi că va trebui să-ți închizi relativ des prietenul cu patru picioare într-un țarc, este mai bine să alegi un model în care să fie suficient spațiu pentru a așeza o canisa, un pat și un castron cu mâncare. Este important ca animalul să se poată întinde confortabil în interiorul stiloului și să nu se simtă înghesuit.

Există o mare varietate în dimensiunile țarcurilor pentru câini, dar cele mai comune sunt cele cu dimensiuni de 3 × 2 m, 6 × 2 m, cele mai mari sunt cele cu dimensiunile de 9 × 2 metri. Țarcurile noastre eficiente din punct de vedere al costurilor sunt proiectate cu ușurință în utilizare și cele mai bune funcționalități în minte atât pentru câini, cât și pentru proprietarii lor.

 

Caracteristicile unui țarc de câini adecvat

Fiecare țarc este format din patru pereți, dintre care cel puțin unul dintre ei este recomandat să fie protejat cu o foaie de metal pentru a proteja animalul de vântul violent, ploaie sau zăpadă. Poziționarea treptelor este aleasă în funcție de dimensiunea câinelui pentru a evita blocarea sau orice rănire.

Acoperișul țarcurilor este în general realizat din tablă și înclinat lateral pentru a asigura o drenare perfectă a apei în ploaie. Acoperișul va oferi animalului de companie umbra necesară în care se poate relaxa chiar și într-o zi toridă.

Intrarea în țarcuri trebuie să fie suficient de largă și de înaltă pentru ca proprietarul să treacă pentru curățare. Înălțimea standard este de 1,6 sau 1,8 metri. Intrarea în țatcuri ar trebui să fie cu aproximativ 5 cm mai lată și mai înaltă decât câinele însuși.

Podeaua țarcului de câini este cel mai adesea din lemn, beton sau o combinație a ambelor. Lemnul va încălzi un animal plăcut iarna, iar betonul îl va răci vara. Aceste materiale se vor dovedi, de asemenea, în termeni de rezistență.

 

Cu sau fără casă pentru câini?

Țarcurile pentru câini sunt de obicei echipate cu o țarc internă, care este un loc potrivit pentru ca un câine să se odihnească sau să doarmă. Înălțimea țarcului în sine nu trebuie să depășească înălțimea câinelui așezat cu 5 cm. Este bine când țarcul este izolată și împărțită printr-un vestibul mic, datorită căruia câinele nu va fi expus vântului.

Un țarc de câini selectat corect vă va face câinele fericit, la fel și pe dumneavoastră. Merită să-i oferi prietenului tău blând un apartament confortabil.