Plechová garáž 5x5 m – tmavo zelená matná
Consultant pentru clienți

Cum îți protejezi mașina de furt?

Furturile de mașini sunt o infracțiune cât se poate de comună, însă cele mai multe au loc dintr-un singur motiv: neglijența proprietarului. Chiar dacă nu ți s-a întâmplat vreodată, un singur moment de neatenție poate fi suficient pentru ca un hoț profesionist să acționeze.

Hoţii acţionează de preferinţă în localităţi aglomerate, dar cei mai mulţi în Capitală.

Din păcate, mulți şoferi sunt neglijenţi când vine vorba despre protejarea propriei maşini împotriva hoţilor. Sunt câteva măsuri simple, pe care este necesar să le adoptați, astfel încât să fiți siguri că autoturismul dumneavoastră nu cade pradă infractorilor.


Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să reduceți riscul de a deveni victima unui furt auto:

1. Aveți grjă să încuiați mereu maşina

Circa 50% dintre toate maşinile furate sunt lăsate deschise! Asigură-te că ai închis corect maşina din telecomandă – uneori s-ar putea ca închiderea centralizată să nu funcţioneze pentru că una dintre uşi n-a fost închisă bine.

2.Camera DVR pentru mașină

Instalată la bordul unui autovehicul, o cameră DVR poate surprinde întregul act al furtului. Dacă hoții sunt suficient de neglijenți, fețele lor pot apărea pe înregistrare, ajutând poliția la depistarea lor. Iar dacă nu sunt chiar atât de neglijenți, atunci probabil nu se vor atinge de o mașină care are un DVR instalat.


3. Nu ascundeți o a doua cheie în mașină

Dacă hoții sunt profesioniști, vor cunoaște cu siguranță locurile la care v-ați gândit să ascundeți cheia de rezervă și o vor găsi foarte ușor.
Potrivit statisticilor la nivel mondial, 30% din șoferi folosesc locurile de depozitare de sub scaun pentru ascunderea cheilor de rezervă.


4. Obiectele de valoare la vedere atrag întotdeauna hoții.

Fiecare a zecea mașină dintr-o parcare publica are în mașină lucruri personale, precum acte pe scaune, plase, genți, dispozitive pentru diferite accesorii auto sau chiar mâncare. Nu lăsați în mașina dumnevoastră obiecte la vedere.

5. Montarea unui sistem de monitorizare GPS.

Există firme specializate în așa ceva, care pot monta sistemul respectiv în locuri bine ascunse, sau foarte greu accesibile. De asemenea, acestea pot veni la pachet și cu un abonament de monitorizare sau intervenție.

 

Un garaj metalic vă protejează cel mai bine mașina de furt!


Evident, cel mai bun loc pentru mașina dumneavoastră este într-o parcare acoperită, fie ea subterană, supraetajată sau un simplu garaj.
Sunt multe aspecte care trebuie luate în considerare pentru a alege cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră, iar totul se rezumă la o transparenţă cât mai mare a informaţiei.
Dacă ne-am decis că ne trebuie un garaj pentru autoturism, rămâne o întrebare: și totuși, ce fel de garaj alegem?

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, cum ar fi:

– durabilitatea construcției;
– securitate
– protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.
– permit demontarea și reamplasarea facilă
– nu necesită documentație specializată
– nu necesită îngrijire constantă cum necesită alte tipuri de garaj
– costuri scăzute de cumpărare și mentenanță


Garaje metalice – preț

Prețurile unui garaj metalic sau garaj din tablă variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

Profilul principal al activității noastre este producția și montajul construcțiilor din oțel.
Oferim garaje metalice, corespunzător nevoilor dumneavoastră, la cel mai mic preț de pe piață.
Ele au o gamă largă a domeniilor de aplicare: garaje metalice, locuri pentru stocarea materialelor de construcții, spații de stocare a utilajelor, spații de depozitare, etc.

Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare. Avem un personal calificat şi de încredere, ce este răspunzător de montarea şi predarea garajelor comandate.
În plus, la noi, transportul și montajul sunt gratuite.