Zahradní domek 6×4 m - Ořech
Consultant pentru clienți

Cum protejezi vopseaua mașinii

Anotimpul rece este unul foarte dur pentru mașină, uzura fiind mult mai accentuată atunci când este frig.

După cum știm, toamna este un anotimp ploios, tocmai de aceea, vremea ne impune să ne ocupăm de mașina noastră.

În continuare, îți prezentăm câteva sfaturi utile pentru a proteja vopseaua mașinii:

Spală mașina în mod regulat

Spălările prea dese mătuiesc lacul, dar dacă o spălați prea rar poate crește riscul zgărieturilor pricinuite de murdărie. Dacă temperaturile sunt negative, alegeți o spălătorie unde mașina este uscată cu aer cald! Altfel, riscați să nu-i mai deschideți ușile în dimineața următoare, din cauza apei înghețate. Vă recomandăm ca iarna să o spălați mai rar, la fiecare 3 săptămâni.

Pentru o curățare corectă a suprafeței, folosește doar lavete curate

Nu folosiți decât produse profesionale de curățat. Orice produs poate cauza degradarea lacului, iar asta o să ducă la apariția ruginei în zonele zgâriate. Nu improvizați nici cu detergenți clasici!

Polish-ul auto- o parte importantă pentru întreținerea vopselii

„Polish” este un termen complex ce definește o gamă largă de procese concepute fie să șteargă sau să mascheze defectele de suprafață, fie să crească gradul de luciu al suprafeței, în vederea pregătirii pentru aplicarea de ceară.

Pentru a proteja eficient vopseaua caroseriei, specialiștii recomandă ca la trecerea de la un anotimp la altul, caroseria să fie degresată cu soluții speciale, asta pentru a nu permite substanțelor nocive să pătrundă în straturile vopselei și pentru a menține luciul cât mai mult timp. În funcție de posibilități se mai impune ca la intervale mai mari să efectuați un polish complet al caroseriei, eventual la un centru specializat in astfel de servicii. Un polish auto este un procedeu de revitalizare a stratului de suprafață al vopselei care pe lângă o lustruire și o curățare in profunzime a vopselei, mai asigură și îndepărtarea urmelor vechi de ceară și chiar a zgârieturilor minore.

Lasă mașina pe mâna specialiștilor

Lasă mașina de curățat pe mâna specialiștilor! Oricât de rapidă ar fi curățarea cu o mașina electrică de lustruit e mai bine sa lași asta pe mâna specialiștilor! Doar ei își pot da seama dacă se impune folosirea ei și ce trebuie să facă pentru ca efectul să fie cel dorit. În caz contrar, se poate strica vopseaua mașinii.

Aplicarea foliei de protecţie transparentă

Mai nou, producătorii de folie din poliuretan au dezvoltat un nou tip de material, care are rolul de protecţie a vopselei automobilului. Folia respectivă oferă protecţie UV, protecţie împotriva sării, a nisipului, a micilor pietricele şi chiar a zgârieturilor accidentale. În plus, nici nu se vede şi protejează vopseaua pe termen lung. Mai mult decât atât, dacă se dorește înlăturarea ei, aceasta nu va lăsa urme pe vopseaua mașinii și astfel dacă este necesar, se poate schimba fără probleme.

Motivele pentru care vă recomandăm să alegeți garajele metalice pentru adăpostirea mașinii dumneavoastră

Unul dintre avantajele construcțiilor metalice este acela că ele pot fi cu ușurință extinse și/ sau recompartimentate, așa că nu trebuie să vă faceți probleme de relocare în cazul în care după o vreme devine necesară mărirea sau reorganizarea spațiului de lucru. Pe lângă spațiu pentru autoturism, un garaj oferă și siguranța și intimitatea activităților pe care le desfășurăm în interior, așa cum sunt hobby-urile.

De asemenea, în funcție de cât de mult vă interesează aspectul estetic al construcției, veți putea alege tipul de tablă folosit, precum și culoarea preferată, noi punându-vă la dispoziție o gamă variată de culori.

Garaje metalice la cel mai bun preț

Asadar, cu cât aveți mai multă grijă de mașina dumneavoastră, cu atât aceasta vă va oferi siguranța de care aveți nevoie, mai ales atunci când afară sunt condiții nefavorabile.
Oferim garaje metalice, corespunzător nevoilor dumneavoastră, la cel mai avantajos raport preț – calitate de pe piață. În plus, transportul și montajul sunt gratuite.

Indiferent de material, dacă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este să apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice.
Oferta noastră cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat.

Dispunem de o gamă largă de construcții metalice care cu siguranță îndeplinesc toate cerințele de care aveți nevoie: materialele sunt ușoare, versatile, montajul este rapid, prețul accesibil si corect, iar calitatea este garantată!