Plechová garáž 5x4m – stříbrný/grafit tmavý
Consultant pentru clienți

Cum să alegeți căsuța de grădină

După cum se poate observa, căsuța de grădina pentru unelte poate fi folosită și în alte scopuri, care pot varia în timp, în funcție de nevoile pe care le ai. De aceea, un astfel de spațiu de depozitare ar trebui să fie de nelipsit din grădina ta, fiind foarte practic și funcțional pentru a oferi grădinii un aspect mai plăcut, având în vedere că uneltele și alte lucruri nu vor mai fi lăsate la vedere.

Utilitatea căsuțelor de grădină

O casă de grădină este o anexă special construită și amplasată în grădină pentru a servi ca spațiu de depozitare pentru obiecte. Includem în această categorie scule, unelte, mașină de tuns iarba, mobilier de gradina, iar lista poate continua si varia de la caz la caz.
Prin urmare, căsuța de gradină este practic o magazie, un spațiu de depozitare construit în grădina casei dumneavoastră. Aceasta poate avea, în funcție de preferințele si nevoile fiecăruia, diferite dimensiuni, forme și culori și poate fi construită din diverse materiale cum ar fi beton, lemn, PVC, sau tablă.
Pe lângă aceste exemple, putem găsim și alte modele de magazii de unelte în funcție de dimensiuni și nuanțe, cum ar fi: căsuța de gradină 3×3m culoare roșu, căsuța de grădină modernă nuanta de nuc 6x3m sau chiar un model ce imită perfect structura de lemn cum ar fi o magazie de 2.5x2m stejar auriu.

Căsuțele de grădină din tablă

Pe piața din România există foarte multe modele de căsuțe din tablă de diferite dimensiuni, ceea ce înseamnă că veți avea ocazia de a găsi o ofertă pe gustul dvs. Căsuțele de grădină din tablă sunt foarte rezistente de-a lungul timpului. Structura robustă de metal este îmbrăcată în plastic rezistent la intemperii, la pete și la mucegai, iar o astfel de magazie de grădină este foarte ușor de montat și reprezintă o soluție de depozitare foarte practică. Dacă grădina ta este amenajată într-un stil mai modern, atunci aceasta ar putea fi o alegere bună pentru tine.

Casele de grădină necesită autorizație de construcție?

Autorizația de construire este actul care conferă cetățenilor dreptul de a construi, precum și de a consolida sau repara o construcție deja existentă. Acest act este eliberat de primărie pe baza unui dosar ce cuprinde o serie de avize și acorduri și are o valabilitate de cel mult 12 luni.
Legea nr. 50/1991 prevede și o serie de cazuri în care nu este necesară o autorizație de construire. După cum se precizează în actul normativ, se pot executa, fără autorizație de construire, lucrările care nu modifică structura de rezistență, caracteristicile inițiale ale construcțiilor sau aspectul arhitectural al acestora.

Care sunt avantajele unei magazii pentru scule și unelte din metal?

– nu ruginește;
– nu este atacată de carii;
– nu putrezește;
– nu se usucă;
– nu contorsionează;
– rezistă la ploaie și zăpadă/îngheț.

Care sunt avantajele construirii căsuțelor de grădină de către o firmă specializată așa cum este Blach Trans?

• veți beneficia de consiliere pentru a alege cea mai bună variantă de casă de grădină pentru dumneavoastră

• montarea casei de gradină de către un expert

• economisirea timpului și a nervilor dumneavoastră.

Pentru a lua decizia optimă în ceea ce privește tipul ușilor pentru căsuțele de grădină, este foarte important sa țineți cont de necesitățile pe care le aveți în momentul utilizării. Odată ce ați selectat tipul potrivit de uși, atunci veți avea șansa de a utiliza căsuțele de grădină în cele mai bune condiții, având la dispoziție multe avantaje.

Căsuțele de grădina cu ușă dublă sunt recomandate pentru depozitarea obiectelor mai mari, printre care putem aminti mașina de tuns iarba sau alte unelte de acest tip. Este important să optați pentru o deschidere cu două uși în cazul în care veți avea nevoie de un spațiu mai mare de intrare.

În ceea ce privește varianta căsuțelor de grădină cu ușă simplă, aveți ocazia de a le utiliza pentru a depozita uneltele de dimensiuni mai mici.

Căsuțele de grădină de la Blach Trans – o alegere firească

Prin urmare, căsuța de grădina este practic o magazie, un spațiu de depozitare construit în grădina casei dumneavoastră, de aceea amenajarea spațiului din curtea dumneavoastră are un rol foarte important. Această căsuță de grădină poate avea, în funcție de preferințele și nevoile fiecăruia, diferite dimensiuni, forme sau culori. În plus, poate fi construită din diverse materiale cum ar fi beton, lemn, PVC, sau tablă.

Casele de grădină reprezintă unul dintre produsele principale, pe care le oferă firma BlachTrans. Aceste case de grădină din tablă sunt deosebit de rezistente și ușor demontabile, deci se pot transporta ușor în alt loc și se pot monta din nou. Mai mult, transportul și montajul sunt gratuite, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele!