Plechová garáž 9x5m - třešeň světlá
Consultant pentru clienți

Care sunt aspectele de care trebuie să țineți cont înainte de a alege ușa de garaj?

Odată cu creșterea semnificativă a utilizării ușilor de garaj, piața pe acest segment a devenit foarte diversificată. Cererile clienților vin acum însoțite de specificații exacte privind siguranța, fiabilitatea, designul sau mecanismele conținute.
Prin urmare, producătorii de uși de garaj vă oferă acum mai multe opțiuni în materie de stil și materiale referitoare la ușile de garaj, pentru a îmbunătăți aspectul estetic al garajului dumneavoastră. Uşile de garaj reprezintă un detaliu semnificativ în designul oricărui garaj auto şi trebuie să îndeplinească atât caracteristici tehnice pentru a fi practice, dar şi funcţionale, cât şi pentru a satisface preferinţele clienților.

Înainte de a alege ușile de garaj, este important să ții cont de câteva aspecte:

– să fie rezistente
– să ofere o bună izolare termică și fonică
– să ofere un nivel optim de securitate
– să aibă un design plăcut
– să aibă un raport bun calitate-preț
– garanția oferită de producător
– integrarea cu estetica locuinței

Uși de garaj – cum alegeți culoarea potrivită

Dacă ai timp să studiezi piața și să cântărești toate posibilitățile, factorii enumerați anterior te vor ajuta cu siguranță să alegi ușa de garaj după dorințele și necesitățile tale.

Culoarea și materialul din care sunt făcute modelele de uși de garaj pot fi alese în funcție de stilul arhitectural al casei și pot avea un impact vizual puternic, dacă decideți să le accesorizați în același ton cu restul elementelor care compun garajul auto. În cazul în care nu doriți ca ușile de garaj să iasă foarte mult în evidență, ar trebui să alegeți o culoare foarte apropiată de tencuiala casei.
În cazul unor case personalizate ușa de garaj face parte din profilul arhitectural și este indicat să aibă o culoare prin care să iasă în evidență. Totuși, marea majoritate a caselor au uși de garaj standard în culori neutre în concordanță cu tonurile de culoare ale casei. Prin urmare, producătorii de porți de garaj vă oferă acum mai multe opțiuni în materie de stil și materiale referitoare la ușile de garaj, pentru a îmbunătăți aspectul estetic al casei dumneavoastră, cum ar fi ușa de garaj 3,5x4m verde sau ușa de garaj 2,5×2 m – maro.

Uși de garaj ale garajelor metalice

Garajele auto se pot construi din diferite materiale precum lemn, BCA, beton, materiale metalice și chiar căramidă.
Alegerea modului de construcție a garajului auto depinde de mai multe criterii, cum ar fi mărimea spațiului disponibil, cât și bugetul de care dispuneți. În plus, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton. Instalarea unui garaj metalic se poate realiza atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Produsele metalice pentru rezistență sunt asemănătoare cu structurile din cărămidă.

Bineînțeles, dacă vă alegeți garajele metalice de la firma noastră, atunci calitatea lor este garantată, inclusiv cea a ușilor. Dar ce se întâmplă atunci când problemele apar la un garaj care nu a fost livrat de către noi?
Mulți proprietari își înlocuiesc ușile de garaj atunci când ușa sau sistemul de deschidere vechi cedează. Alții își modernizează ușile întrucât vor să aibă cele mai noi caracteristici de siguranță și securitate. Considerate structuri pur funcționale, ușile de garaj au astăzi un rol extrem de important în îmbunătățirea esteticii unui garaj.


Spre exemplu, oțelul este un material excelent pentru ușile de garaj în special dacă proprietatea se află în zonele unde vremea fluctuează între furtuni și căldură excesivă. Este suficient de robust pentru a oferi protecția necesară de care are nevoie ușa dumneavoastră. Nu este o surpriză că ușile de garaj de ultimă generație conțin de obicei oțel ca parte a structurii generale.

Cum se întrețin ușile de garaj

Atunci când vorbim despre construirea unui garaj ideal, ne gândim la diverse materiale care pot satisface preferinţele noastre. Un material pe care îl puteţi lua în considerare este metalul. Acesta oferă mai multe avantaje faţă de uşile din lemn. Majoritatea oamenilor preferă adesea lemnul, pentru că pare elegant, însă un garaj cu uşi din metal poate fi mult mai avantajos pentru dumneavoastră.

Pentru o durată de viață mai lungă este recomandat ca măcar o dată pe an să se spele panourile si garniturile de cauciuc cu o cârpă umedă, iar elementele mecanice (role, șine de ghidare, arcuri) să fie curățate de praf și să fie bine unse cu vaselină.

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, cum ar fi:

• securitate;
• durabilitatea construcției;
• protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.
• permit demontarea și reamplasarea facilă
• nu necesită documentație specializată
• nu necesită îngrijire constantă cum necesită alte tipuri de garaj
• costuri scăzute de cumpărare și mentenanță

În concluzie

O paletă bogată de culori și designul variat vă permite să ajustați toate elementele uşilor de garaj la necesităţile proprii.
Pentru mai multe variante de preț, culori și dimensiuni vă invităm să consultați opțiunile puse la dispoziție de noi, cu mențiunea că, la cerere, ușile de garaj pot fi personalizate conform gusturilor, preferințelor și nevoilor clientului, iar transportul și montajul sunt asigurate gratuit. Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare. În plus, livrarea și montajul sunt gratuite.