Plechová montovaná hala 4×7m – třešeň světlá
Consultant pentru clienți

Cum sa alegi o hală din tablă dedicată afacerii tale

Ati avut un moment de maxima inspiratie si aveti cea mai buna idee pentru o afacere? Super! Primul pas in dezvoltarea propriei afaceri este desigur ideea in sine; sa stii ce iti doresti sa faci. Si apoi? Apoi e nevoie, fireste, de un spatiu in care sa va desfasurati activitatea. In aceasta situatie, propunerea noastra este aceea de a opta pentru o hala metalica.

De ce o hala metalica?

Sigur esti entuziasmat si iti doresti solutii rapide si preferabil economice (esti la inceput, nu-i asa?), dar in acelasi timp calitative si moderne. In cazul acesta, avem solutia ideala pentru tine!

Dispunem de o gama larga de constructii metalice care cu siguranta indeplinesc toate cerintele de care ai nevoie: materialele sunt usoare, versatile, montajul este rapid, pretul accesibil si corect, iar calitatea garantata!

Halele din tabla sunt alegerea ideala nu numai fiindca indeplinesc o serie de criterii ca cele enumerate mai sus, ci si pentru ca prin specificul lor ele reusesc sa gazduiasca cu succes o varietate considerabila de tipuri de activitati cum ar fi: hala de productie de 10x12m, spatiu de depozitare, birouri, magazin alimentar, piata, centru logistic, grajd, hambar, iar lista poate continua.

Criteriile dupa care sa alegeti hala metalica potrivita

 

Hala metalica poate fi folosita cu succes in diverse domenii, insa lucrul acesta nu inseamna ca orice hala este potrivita oricarui domeniu. Este foarte important prin urmare ca hala pe care o alegeri sa corespunda nevoilor specifice domeniului de activitate. In functie de specificul afacerii si de necesitatile dumneavoastra  trebuie sa stabiliti dimensiunile halei si compartimentarea acesteia. O hala din tabla poate fi suficent de mare si compartimentata asa incat in final ea sa dispuna atat de spatiu de productie, cat si de birouri, bai sau alte incaperi necesare bunei desfasurari a activitatii.

Unul dintre avantajele constructiilor metalice este acela ca ele pot fi cu usurinta extinse si/ sau recompartimentate, asa ca nu trebuie sa va faceti probleme de relocare in cazul in care dupa o vreme devine necesara marirea sau reorganizarea spatiului de lucru.

De asemenea, in functie  de cat de mult va intereseaza aspectul estetic al constructiei, veti putea alege tipul de tabla folosit, precum si culoarea preferata, noi punandu-va la dispozitie o gama variata de culori din Standardul RAL, cum ar fi hala din tabla 4x7m verde inchis sau hala din tabla de 11x8m culoare alba.

Locatia potrivita 

Alte criterii importante pe care trebuie sa le aveti in vedere inainte de a incepe demersurile pentru constructia halei metalice sunt urmatoarele:

  • terenul: este preferabil ca terenul pe care urmeaza sa fie amplasata hala din tabla sa fie unul nivelat. Daca nu este, acest aspect se va ajusta in faza de pregatire a terenului si de ancorarea a halei
  • accesul la utilitati: indiferent de domeniul in care veti activa, este necesar ca hala metalica sa

fie amplasata cat mai aproape de utilitatile de baza cum ar fi energie electrica, apa, canalizare etc.

  • infrastructura din vecinatate: probabil nu v-ati dori ca hala ta sa fie in mijlocul unui camp, deci accesul prin intermediul drumurilor publice este un aspect ce trebuie luat in considerare

Cine va poate produce o hala din tabla

Executia unei hale metalice este considerata facila, dar asta dispunand de toata tehnologia si aparatura necesara, precum si de personal profesionist care sa se ocupe de procesul de prelucrare si manufacturare a materialelor necesare. Astfel, in ciuda numeroaselor articole de tip DIY (do it yourself) pe care le puteti gasi in mediul online, va asiguram ca pentru a obtine rezultate satisfacatoare este necesar sa apelati la firme de specialitate. 

Halele noastre dispun de durabilitate si calitate la standarde inalte, iar ele pot fi folosite in diverse scopuri, in perfecta armonie cu cerintele si necesitatile clientilor nostri (tinem cont de suprafata, inaltimea, latimea si compartimentarea incaperilor pentru a obtine hala de care aveti nevoie). Puteti alege fie din variantele standard la cel mai bun pret de pe piata, sau putem personaliza hala metalica dedicata afacerii dumneavoastra adaptandu-ne la bugetul oferit si propunandu-va cele mai bune solutii posibile care sa indeplineasca toate exigentele dumneavoastra.

Cat costa sa construiesti o hala metalica

Pe garajemetalice.ro puteti gasi hale din tabla cu preturi cuprinse intre 8000 lei si 260 000 lei, pretul fiind, fireste, direct proportional cu dimensiunea halei, insa, asa cum am mentionat deja, alegerea unei hale metalice nu este obligatoriu sa fie facuta optand pentru una din variantele existente, ci putem personaliza hala de care aveti nvoie asa incat aceasta sa satisfaca cerintele si bugetul dumneavoastra.

Atunci cand puneti pe hartie costurile pe care le implica constructia unei hale din tabla, este important sa aveti in vedere faptul ca aceasta trebuie sa fie bine ancorata in pamant, adica are nevoie de o fundatie din beton. Astfel, pe langa costul materialelor, va trebui sa tineti cont si de costurile pe care pregatirea terenului le presupune. 

In ceea ce ne priveste, asiguram in mod gratuit livrarea si montarea halei, oferindu-va practic o hala metalica la cheie, insa pregatirea terenului si a fundatiei sunt sarcini ce revin fiecarui client in parte.

In concluzie, alegerea unei hale metalice nu este o decizie foarte complicata, in conditiile in care stiti exact ce va doriti sa faceti. In plus, apeland la servicii oferite de firme specializate in astfel de constructii, asa cum este si Blach-Trans SRL, veti avea parte de consultanta de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie si a face o investitie cu adevarat profitabila.

Garaje, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj și cuști pentru câini – asigurăm transport și montaj GRATUITE