Plechová hala 5×12m – špinavě bílá/grafit tmavý
Consultant pentru clienți

Cum să faceți față condensului și umezelii într-un garaj de tablă?

Cea mai bună soluție este să folosiți o FOLIE CU FELTRE ANTI-CONDENSARE.

O metodă simplă și ieftină de prevenire a condensului de umiditate sub acoperișuri neizolate din tablă, atât cu foi trapezoidale, cât și cu țiglă.

Pâsla anti-condens este autoadezivă, se aplică în timpul producției unui garaj metalic pe foaia de acoperiș înainte de presare sau formare trapezoidală. Așa că ajunge stratul anticondens, deja lipit de foile de metal. Instalarea unei foi de acoperiș cu un strat de pâslă deja instalat este, prin urmare, rapidă și ușoară. Stratul anti-condens de pâslă este rezistent la îmbătrânire și oferă, de asemenea, protecție anticorozivă pentru un garaj din oțel.

Care este principiul anti-condensat resimțit?

Seara – conținutul maxim de umiditate din aer depinde de temperatură și presiunea aerului. Condensarea este de obicei cea mai mare seara, însoțită de o scădere a temperaturii, care are loc, de exemplu, după apusul soarelui. Noaptea – sub tavanul unui acoperiș neizolat, condensarea vaporilor de apă determină formarea de picături de apă care picură pe podea. Pâsla împiedică depunerea umezelii pe tavan. Dimineața – după răsăritul soarelui, temperatura acoperișului de tablă crește, iar umezeala prinsă sub tavan se evaporă în aer ca o umiditate obișnuită.

 

Avantajul utilizării unei foi cu pâslă anti-condens este, de asemenea, amortizarea zgomotului ploii sau al grindinii.

Tabla cu acoperire anticondens poate fi utilizată în diferite tipuri de instalații, adică depozite, hale agricole, hale de depozitare, hale industriale, garaje metalice, case de grădină.

Dacă doriți ca garajul dvs. metalic să nu fie însoțit de procesul de condensare, informați consultantul nostru și alegeți acoperișul depozitului dvs. cu pâslă anticondens. Vă va proteja de procesul de condensare, iar garajul dvs. de tablă va fi uscat și plăcut.