Plechová garáž 6x6m - tmavě hnědá
Consultant pentru clienți

Cum să îți protejezi mașina mai eficient

Trăim vremuri în care deținerea unui automobil nu mai reprezintă un lux, ci o necesitate. Fiecare familie îți dorește să aibă, pe lângă o locuință stabilă, și un mijloc de transport propriu care să le ofere membrilor acesteia mobilitatea și independența de care au nevoie.

În condițiile în care prețul autovehiculelor nu este deloc neglijabil, este important ca fiecare proprietar sa ia în considerare varianta de a-și proteja bunul prin adăpostirea acestuia într-un garaj. Deși puteți găsi pe internet numeroase articole de tip DIY (do it yourself), vă asigurăm că pentru a putea obține cele mai bune rezultate, este necesar să apelați la firme de specialitate pentru construcția garajelor auto.
Garajele auto se pot construi din diferite materiale precum lemn, BCA, beton, materiale metalice și chiar căramidă.

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, între care:

  •  securitate;
  • durabilitatea construcției;
  • protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.
  • permit demontarea și reamplasarea facilă
  • nu necesită documentație specializată
  • nu necesită îngrijire constantă cum necesită alte tipuri de garaj
  • costuri scăzute de cumpărare și mentenanță

Care sunt prețurile garajelor metalice?

Costurile unui garaj metalic sau garaj din tablă variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.Ce dimensiuni ar trebui să aibă garajul auto

Atunci când stabiliți dimensiunile garajului auto, este extrem de important să cunoașteți dinainte numărul de mașini pe care doriți să îl adăpostiți în acesta. În general, dimensiunile minime pentru un garaj pleacă de la 3m lățime și 5m lungime. Dimensiunile optime sunt de 3.5m lățime și 6m lungime. Înălțimea minimă a garajului este de 2.1m, cea mai potrivită fiind cea de 2.5m.
În general, pe lângă depozitarea mașinii, este recomandat să alocați spațiu și pentru alte obiecte: scule, biciclete, unelte pentru grădinărit etc. Ținând seama de acești factori, puteți alege dimensiunile potrivite situației dumneavoastră.

Cum alegeți cea mai bună metodă de construcție al garajului dumneavoastră?

Sunt multe aspecte care trebuie luate în considerare pentru a alege cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră, iar totul se rezumă la o transparenţă cât mai mare a informaţiei.
Alegerea modului de construcție a garajului auto depinde de mai multe criterii, cum ar fi mărimea spațiului disponibil, cât și bugetul de care dispuneți. În plus, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton. Instalarea unui garaj metalic se poate realiza atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Produsele metalice pentru rezistență sunt asemănătoare cu structurile din cărămidă.

În principiu, montarea unui garaj metalic este un proces destul de simplu si extrem de rapid (se realizează în întregime în cursul unei singure zile) singurul aspect mai complicat ar fi pregătirea fundației de sub garajul metalic. Din punct de vedere legal, garajele metalice nu sunt considerate structură monolită, prin urmare ele pot fi montate si utilizate cu ușurință, fără să necesite o autorizație de construcție sau alte tipuri de documentație specializată în acest domeniu.

În concluzie

Indiferent de material, daca doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră, sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Fiind realizat din materiale ușoare, construcția acestor tipuri de garaje se poate face de una, maxim două persoane, rezultând de aici o economie în cazul manoperei de construcție. Avem o ofertă extinsă ce cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat.

Oferim garaje metalice, corespunzător nevoilor dumneavoastră, la cel mai mic preț de pe piață. Datorită dezvoltării dinamice, societatea noastră, vine în întâmpinarea clienţilor, cu o gamă foarte largă de garaje metalice, magazii şi alte construcţii metalice cu structură uşoară.

Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.
În plus, la noi, transportul și montajul sunt gratuite.