casuta gradina
Consultant pentru clienți

Cum să îți protejezi mașina pe perioada verii

Pe perioada verii, când sunt temperaturi ridicate, atât tu, cât și mașina ta, vă confruntați cu efectele puternice ale soarelui: decolorarea vopselei, deteriorarea cauciucului, decolorarea tapițeriei de stofă sau de piele și multe altele.

În condițiile în care prețul autovehiculelor nu este deloc neglijabil, este important ca fiecare proprietar să ia în considerare varianta de a-și proteja autovehiculul prin adăpostirea acestuia într-un garaj.

Efectele negative pe care le provoacă soarele în cazul mașinii tale:

presiunea ridicată din rezervor – din cauza vaporilor de carburant;

consumul crescut de carburant – fie de la aerul condiționat, fie de la evaporarea carburantului din rezervor.

uzarea anvelopelor, cât și a elementelor din cauciuc.

supraîncălzirea motorului

deteriorarea vopselei – prea mult soare duce la decolorarea vopselei originale și în unele cazuri chiar la exfolierea lacului.

De ce să alegeți garajele metalice pentru adăpostirea mașinii dumneavoastră

Unul dintre avantajele construcțiilor metalice este acela că ele pot fi cu usurință extinse și/ sau recompartimentate, așa că nu trebuie să vă faceți probleme de relocare în cazul în care după o vreme devine necesară mărirea sau reorganizarea spațiului de lucru. Pe lângă spațiu pentru autoturism, un garaj oferă și siguranța și intimitatea activităților pe care le desfășurăm în interior, așa cum sunt hobby-urile. De asemenea, în funcție de cât de mult vă interesează aspectul estetic al construcției, veți putea alege tipul de tablă folosit, precum și culoarea preferată, noi punându-vă la dispoziție o gamă variată de culori.

Cum puteți proteja exteriorul mașinii de soare

Și exteriorul mașinii poate fi afectat de razele puternice ale soarelui, de aceea trebuie să luați anumite măsuri pentru a-l proteja.

aplicați o folie de protecție solară

Aceasta este una dintre cele mai bune soluții pe termen lung, având în vedere că aproape orice model de folie protecție caroserie oferă, pe lângă alte beneficii, un grad de protecție UV și ferește atât vopseaua, cât și caroseria de rugină.

optați pentru tratamentul cu ceară

În timp, ultravioletele puternice decolorează vopseaua mașinii. În plus, soarele este un factor de risc care influențează apariția fisurilor și a crăpăturilor la nivelul vopselei de pe caroserie.

aveți grijă să spălați des mașina

Vara, praful de pe șosele poate afecta nu doar conduita de drum a mașinii, dar și vopseaua de pe caroseria sa. Pentru a feri mașina de praf și alte particule de murdărie care pot dăuna vopselei, vizitează cu regularitate spălătoriile auto.

Care este cea mai bună metodă de construcție a garajului dumneavoastră?

De principiu, garajele auto se pot construi din diferite materiale precum lemn, BCA, beton, materiale metalice și chiar căramidă.
Alegerea modului de construcție a garajului auto depinde de mai multe criterii, cum ar fi mărimea spațiului disponibil, cât și bugetul de care dispuneți. În plus, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton.

Alegerea modului de construcție a garajului auto depinde de mai multe criterii, cum ar fi mărimea spațiului disponibil, cât și bugetul de care dispuneți. În plus, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton. Instalarea unui garaj metalic se poate realiza atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Produsele metalice pentru rezistență sunt asemănătoare cu structurile din cărămidă.

Care sunt prețurile garajelor metalice?

Costurile unui garaj metalic sau ale unui garaj din tablă variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

În concluzie

Oferim garaje metalice, corespunzător nevoilor dumneavoastră, la cel mai avantajos raport preț – calitate de pe piață. În plus, transportul și montajul sunt gratuite.

Indiferent de material, dacă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Oferta noastră cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat.

Dispunem de o gamă largă de construcții metalice care cu siguranță îndeplinesc toate cerințele de care aveți nevoie: materialele sunt ușoare, versatile, montajul este rapid, prețul accesibil si corect, iar calitatea este garantată!