Jak si navrhnout zahradu
Consultant pentru clienți

Cum să proiectezi o grădină?

Dacă, după construirea unei case, aveți o zonă nedezvoltată în jurul acesteia, merită să vă gândiți cum să o dezvoltați. Organizarea unei grădini nu este ușoară, dar vă va oferi condiții ideale pentru muncă și relaxare. Merită să începeți plasarea tuturor elementelor necesare analizând care sunt nevoile dvs.

Gândește-te la funcțiile pe care trebuie să le îndeplinească grădina ta

Înainte de a lua măsuri și de a planifica totul, ar trebui să vă gândiți mai întâi la ce vă așteptați de la grădina dvs., la ce vă va servi și dacă va locui cineva în ea. De asemenea, este important câți bani puteți aloca în acest scop.

Unde să pui un garaj de tablă

Garajele metalice sunt adesea folosite nu numai ca loc de parcare pentru o mașină, ci și ca dependință, depozit, atelier etc. Un garaj metalic poate fi amplasat în grădină în aproape orice loc unde este posibil să pregătiți un substrat.

Plechová garáž 4x6 m - zlatý dub, výklopná vrata

Unde ar țarcul să-mi pun terenul de câine?

Mulți câini îl apreciază atunci când țarcul este plasat cu fața spre ușa casei sau intrarea în grădină, astfel încât animalele de companie să poată vedea ce se întâmplă în jurul său. Pe de altă parte, este necesar să oferiți câinelui o anumită intimitate și adăpost.

Dacă câinele este zgomotos, nu așezați țarcul lângă gardul vecinului. În același timp, nu trebuie așezat într-un colț îndepărtat al grădinii, astfel încât câinele să nu se simtă abandonat și să nu-și exprime dorințele de oameni cu voce tare. La amplasarea țarcului, trebuie luată în considerare și disponibilitatea grădinii – în special tipul de teren.

Un loc ideal pentru o casă cu grădină

Este necesar un spațiu plat pentru a construi ocasă de grădină. Instalarea unor astfel de case este extrem de simplă, iar unele nici măcar nu necesită un substrat. Dacă aveți un complot neuniform, puteți așeza blocuri de beton pentru a nivela suprafața într-o anumită zonă.

Zahradní domek 5×2 - Zlatý dub světlý + dodatečné okno