Garaj din tablă 7x5m - alb/albastru
Consultant pentru clienți

Cum să-ți alegi garajul în funcție de arhitectura casei

Casa este căminul nostru așa că trebuie să o construim într-un mod care ne reflectă propria noastră personalitate. Orice familie dorește o casă primitoare, cu un stil arhitectural deosebit, care să fie amplasată în locația perfectă, întrucât este singura caracteristică care nu poate fi modificată. Garajul, fie lipit de casă, fie poziționat în curte, este esențial pentru orice locuință, întrucât orice familie are de depozitat diferite materiale sau obiecte care nu mai au loc în casă. Este indicat să alegi garajul potrivit nevoilor tale și a celor din casă.

​Tipuri de arhitectură pentru casa ta

Cu toții ne dorim casa perfectă. Trebuie să ținem cont atât de partea estetică (design), cât și cea de funcționalități (utilă). Fie că ne dorim o casă modernă sau într-un stil tradițional, trebuie să alegem arhitectul potrivit cerințelor noastre, pentru ca acestea să fie satisfăcute în totalitate. Designul exterior este la fel de important ca cel interior, și crearea unui echilibru între cele două este esențial.

​1. Casă în stil modern

Casele moderne au acoperișuri înclinate, verande largi cu stâlpi pătrați distincți, iar interioarele au un design urban, minimalist cu mobilă simplă, impunătoare și asimetrică. Culorile casei sunt naturale și neutre, fiind simplu să accesorizezi garajul cu exteriorul casei tale.

Garaje metalice vă pune la dispoziție o gamă largă de garaje din care să alegeți. Vă recomandăm Garaje Modern Line, în culori moderne cu posibilitatea finalizării jgheaburilor, cu set complet de prelucrare, învelitori acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat.

– Garaj din tablă 4×6m- Stejar auriu luminos/gri antracit mat

TIPUL ACOPERIȘULUI : Acoperiș cu doi versanți

TIPUL UȘII : Ușă basculantă

LĂȚIMEA : 4

LUNGIMEA: 6

ÎNĂLȚIMEA ÎN FRONTON: 2,45

ÎNĂLȚIMEA PERETELUI: 2,13

ÎNĂLȚIMEA DESCHIDERII UȘII: 1,95

UȘĂ SUPLIMENTARĂ: Da

FEREASTRĂ SUPLIMENTARĂ: Da

JGHEABURI: Da

​2. Casă în stil contemporan

Casele în stil contemporan sunt o combinație de stiluri moderne și tradiționale, fiind spații confortabile și elegante. Acest tip de arhitectură îmbină stilul îndrăzneț, cu pete de culoare luminoase, și cu forme geometrice, folosind în mod frecvent linii curbe, care pun în evidență finisajele calde. Ambianța casei este dată de mobila inspirată din secolul XX, realizată din lemn-furnir sau de panourile tapițate cu piele, caracteristice acestui stil.
Dacă alegeți acest stil contemporan pentru casa dumneavoastră, avem garajul perfect care nu va schimba aspectul impunător al casei.

Garaj din tablă 4×6m- gri antracit mat

Proprietăți

TIPUL ACOPERIȘULUI: Acoperiș cu doi versanți

TIPUL UȘII: Ușă cu două canaturi

LĂȚIMEA: 4

LUNGIMEA: 6

ÎNĂLȚIMEA ÎN FRONTON: 2,55

ÎNĂLȚIMEA PERETELUI: 2,13

ÎNĂLȚIMEA DESCHIDERII UȘII: 2,00

FEREASTRĂ SUPLIMENTARĂ: Da

​3. Casă în stil clasic

Casele în stil clasic sunt perfecte pentru cei care au gusturi rafinate. Acest stil arhitectural rămâne unul popular în ziua de azi. În interiorul casei, sunt prezente elemente decorative, dar nu sunt foarte elaborate. De asemenea, o atenție deosebită se acordă balustradelor și coloanelor.
Materialele sunt utilizate predominant naturale: ghips și marmură pentru pereți, faianță naturală- pentru acoperișuri, metal forjat – pentru garduri.
Un garaj perfect pentru dumneavostră, iubitorii stilului clasic este Garaj din tablă softline 12m×6m – Stejar auriu luminos.

Proprietăți:

TIPUL ACOPERIȘULUI: Acoperiș cu un versant pantă de la ușă către spate

TIPUL UȘII Ușă basculantă – 2x

LĂȚIMEA: 12

LUNGIMEA: 6

ÎNĂLȚIMEA DIN FAȚĂ: 3

ÎNĂLȚIMEA ÎN SPATE: 2,50

ÎNĂLȚIMEA DESCHIDERII UȘII: 2,50

UȘĂ SUPLIMENTARĂ: Da

FEREASTRĂ SUPLIMENTARĂ: Fereastră suplimentară x 2

​De ce să construiești un garaj pentru casa ta

Garajele sunt spațiul perfect pentru toate instrumentele și echipamentele de care aveți nevoie, și pe care nu vreți să le lăsați în aer liber. Sunt ferite de soare și de alte intemperii, care vă pot deteriora obiectele. Puteți să vă relaxați în garajul dumneavoastră, unde hobby-ul tău va deveni realitate. Nu vei fi deranjat de cei din jur și te vei putea concentra pe munca ta. Unii oameni aleg să-și repare mașina acasă sau să transforme garajul într-un atelier de tâmplărie.
La Garaje metalice, puteți să vă alegeți dumneavoastră lungimea și lățimea dorită, după utilitatea pe care o veți atribui garajului. Fie că vreți să depozitați anumite obiecte, sau să vă protejați mașina un garaj este indispensabil pentru orice casă.