Plechová garáž 8×6 m - špinavě bílá/písková
Client Advisor

Cum se construiește o casă de grădină?

Casele de grădină reprezintă o parte foarte utilă a fiecărei grădini. Adesea sunt folosite pentru a depozita instrumente, cositori, mobilier de exterior, grătare și alte scule și echipamente de grădină . Deci, cum să construiți o casă de grădină și ce este necesar pentru ea?řebí?

Autorizația de construcție – da sau nu?

Clădirile mici, în care sunt de obicei incluse și casele de grădină, pot fi construite și fără autorizație de construcție. Aceasta se referă numai la casele de grădină care au un singur nivel, cu o suprafață construită totală de până la 25 m2, cu o înălțime de până la 5 m și care nu trebuie să conțină instalații sanitare sau de încălzire.

Fundația în construcție

Fundația în construcției unei case de grădină joacă și nu joacă un rol important. Depinde de ce fel de casă de grădină doriți. Dacă este vorba de una mică, fundația nu joacă un rol important. Asta înseamnă că poate fi de orice tip. Pentru case mai mari, cu toate acestea, este necesar să se pună la dispoziție o fundație bună pe care se va ridica casa de grădină

Posibilități de construire ale unei case de grădină:

  • prin forțele proprii,
  • cu ajutorul unei firme.

1. Construirea unei case de grădină prin forțele proprii

Mulți oameni își instalează casele de grădină singuri. Este vorba despre o muncă mai exigentă – atât fizic cât și în ceea ce privește timpul pierdut – în care se vor descurca doar cei îndemânatici și experimentați meșteri. Prin urmare, vă recomandăm mai degrabă să lăsați construcția casei de grădină pe mâinile celor cu experiență.

Dacă totuși aveți de gând să construiți casa cu forțe proprii, veți avea nevoie de timp suficient, îndemânare, scule, material de construcție, după caz și de toate autorizațiile necesare. Înainte de a începe cu construcția, este bine să conștientizați, în ce scopuri veți utiliza casa și în funcție de asta, să alegeți tipul de casă de grădină.

2. Construcția casei de grădină de către un specialist

În cazul, în care veți alege o firmă pentru construirea casei de grădină, o puteți comanda la cheie conform dispozițiilor, care vor fi adecvate pentru necesitățile concrete ale terenului. De asemenea puteți stabili mărimea exactă, în ce parte va fi ușa și fereastra, care va fi grosimea pereților, a podelei, culoarea etc.

Avantajele construirii casei de grădină de către o companie:

  • consiliere de specialitate și ajutor în alegerea corectă,
  • alegere din diferite forme, dimensiuni, construcții,
  • montarea casei de către un expert,
  • economisirea timpului și nervilor dumneavoastră.

Lăsați montarea casei de grădină pe seama experților, care au mulți ani de experiență în domeniu, prin care minimalizează riscul eventualelor daune.