Plechová garáž 3x6 m - Zlatý dub tmavý
Consultant pentru clienți

Cum se izolează un garaj de tablă?

Dacă ați observat că aveți nevoie ca garajul dvs. de tablă să fie mai cald, puteți face așa-numita izolație pentru garaj. Există două metode de izolare a unui garaj de tablă.

Încălzirea plăcii de tablă din interior

Garajul poate fi izolat din interior și din exterior. Din interior, îl puteți acoperi cu polistiren cu grosimea de aprox. 3 cm – lipiți-l cu un lipici specializat sau cu spumă de montaj. Aceasta este cea mai comună metodă – garantează căldură și costuri reduse de producție.
Când decideți să instalați plăci de polistiren cu spumă sau adeziv, acordați atenție intervalului de temperatură permis în care aceste produse vor lega suprafețele între ele. Acest lucru va reduce la minimum riscul căderii polistirenului. O modalitate suplimentară de a evita acest fenomen este acoperirea peretelui din interior cu OSB, plăci de fibră de lemn sau tablă sau izolarea tablelor din exterior.

Garaj izolat din exterior

A doua modalitate de a izola garajul de tabla este acoperită cu polistiren la exterior, aplicarea lipiciului și a tencuielii structurale. În acest caz, acordați atenție grosimii polistirenului care va fi utilizat pentru izolare. Nu poate fi prea gros – acoperișul ar trebui să se extindă dincolo de pereții clădirii. Dacă decideți să utilizați această metodă de izolare a garajului, veți avea nevoie de un raft suplimentar care să faciliteze atașarea materialului termoizolant și, în același timp, să se asigure că sarcinile de pe acoperiș sunt transferate uniform pe pereții exteriori. De obicei, ia forma unui grătar de lemn, care este atașat de pereții plăcii de tablă cu șuruburi. Un garaj izolat în acest fel poate fi ușor tencuit sau fațade care completează stilul unei case din cărămidă.

De asemenea, avem informații bune pentru cei care nu intenționează să-și izoleze garajul de tablă. Un garaj neizolat din tablă oferă protecție împotriva ploii, vântului și zăpezii, pe baza experienței noastre, știm că iarna, în timpul înghețurilor, temperatura din interior este cu aproximativ 4 grade C mai mare decât în ​​exterior, astfel încât geamurile mașinii nu sunt înghețate și nu au nevoie pentru a fi îndepărtat de la ei. gheaţă. Un garaj de tablă este, de asemenea, o bună barieră împotriva grindinei și a altor condiții meteorologice nefavorabile.

Alegeți din oferta noastră de garaje din tablă