Cușcă câine talie mare
Consultant pentru clienți

Cușcă pentru câine de talie mare – alege un culcuș confortabil pentru animalul tău de companie

Dacă sunteți în căutare de o cușcă pentru câine de talie mare, Garaje Metalice vă oferă soluția ideală. Oferim cuști mari, spațioase pentru câini de talie mare, precum câini maidanezi sau câini de rasă: Ciobănesc Caucazian, Ciobănesc de Bucovina, Ogar, Terranova, etc.

Cușca pentru câini de talie mare trebuie să fie destul de spațioasă, pentru a oferi confortul necesar patrupedului. Animalul de companie trebuie să aibă destul loc să se miște în voie. De asemenea, acolo va fi și locul unde va mânca, deci trebuie să îi puneți și castroane pentru hrană și apă. Nu uitați că animalul de companie are nevoie și de o cușcă de dormit călduroasă, care să îl adăpostească de vânt și de temperaturile scăzute. De cele mai multe ori, cușca este folosită de proprietarii care stau la curte. Construcția cuștii trebuie să fie una rezistentă, care să nu fie distrusă de alte animale, sau să cedeze sub greutatea zăpezii sau a altui obiect masiv. Animalele merită cea mai bună îngrijire, de aceea este recomandat să investiți într-o cușcă ce va rezista în timp.

Cușcă câine talie mare – cum să o alegeți pe cea potrivită?

Cușca pentru câini de talie mare trebuie aleasă cu grijă, pentru ca animalul nostru de companie să se acomodeze repede cu aceasta. Atunci când alegem cușca pentru un câine de dimensiuni mari, trebuie să ținem cont de mai multe aspecte, precum: dimensiunea cuștii, care să fie aleasă în funcție de mărimea câinelui, precum și izolația cuștii, întrucât câinele trebuie să aibă confortul necesar atât pe timpul verii, cât și pe timpul iernii.

Atunci când alegem cușca pentru un câine de talie mare este recomandat ca înainte să măsurăm patrupedul, pentru a ne asigura că va avea spațiu în noua casă. De asemenea, țineți minte că în interiorul cuștiii va trebui să puneți și un culcuș călduros, și bolurile pentru mâncare. Câinele nu trebuie să se simtă înghesuit, așadar are nevoie de spațiu pentru a se mișca în voie.

Atunci când alegem un țarc pentru câini de talie mare trebuie să alegem unul care se curăță ușor. De asemenea, câinele dumneavoastră are nevoie de spațiu pentru a se deplasa liber. Țarcul trebuie să fie amplasat într-o zonă a curții, unde vântul nu va bate mereu prin ușa de la cușcă, sau că toată zăpada viscolită va ajunge în interiorul țarcului. Cușca câinelui trebuie amplasată la o înălțime de 15-20cm de la podea, întrucât nu ne dorim ca animalul nostru de companie să simtă toată răceala de la podea, sau ca precipitațiile să afecteze structura construcției.

Țarcul trebuie să fie izolat termic, pentru a se păstra o temperatură constantă și corespunzătoare pe tot parcursul anului. Ne dorim ca patrupedul nostru să aibă parte de cel mai bun adăpost, cu condiții de dezvoltare adecvate și de sigurnață. Putem alege să izolăm țarcul cu materiale izolante, pentru a ne asigura că atât în sezonul rece, cât și în cel cald, animalul nostru de companie nu va resimți schimbările bruște de temperatură.

Cuștile oferite de Garaje Metalice sunt echipate cu suporturi rotative pentru boluri pentru a permite trecerea mâncării câinelui din exterior, de asemenea, pot găzdui cu ușurință culcușul animalului de companie.

Cușcă câine talie mare – alegeți din gama oferită de Garaje Metalice

Garaje Metalice vă oferă cuști pentru câini de talie mare. Construcțiile sunt rezistente și în cazul în care nu știți care este alegerea potrivită pentru animalul dumneavoastră de companie, ne puteți contacta pentru a vă ajuta să alegeți cușca ideală.

Cușcă pentru câini 2,30×2,60m – Stejar auriu

Caracteristici
Lăţime 2,30
Lungime 2,60
Înălțimea frontală 1,8
Înălțimea din spate 1,6

Toate cuștile oferite de Garaje Metalice sunt prevăzute cu acoperiș, astfel că animalele de companie vor avea destulă umbră vara, pentru a nu suferi de căldură, iar iarna zăpada nu va putea intra în țarc. Înainte de a livra și asambla țarcul de joacă, este necesar să pregătim terenul. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, citiți articolul nostru Pregătirea suportului pentru țarc.

Related Posts