cușcă câine 3×2 m – verde închis mat
Consultant pentru clienți

Cușcă câine – Cușcă pentru câini 3×2 m – verde închis mat

Ești în căutare de cușcă câine, însă nu știi care e cea mai bună opțiune? Garaje Metalice pune la dispoziția ta cele mai bune produse. Cuștile pentru câini oferite de Garaje Metalice sunt de calitate, durabile, care vor constitui o casă primitoare pentru animalul tău de companie. Cuștile au dimensiuni diferite și pot adăposti și doi sau chiar trei câini. Câteodată este dificil să alegi o cușcă de câine, pentru că ai la dispoziție mai multe variante.

O cușcă pentru câine reprezintă locul unde animalul de companie doarme și mănâncă, de aceea trebuie să fie un loc primitor pentru acesta.

În articolul de astăzi, îți vom prezenta câteva cuști de câine și cum o alegi pe cea potrivită pentru animalul tău de companie.

Cușcă câine – cum știu care e cea mai potrivită pentru câinele meu?

O cușcă pentru câine trebuie aleasă cu grijă, pentru a nu nevoiți să o schimbați prea des. Trebuie să fie una rezistentă, mai ales dacă aveți un câine cu multă energie și căruia îi place să roadă.

Animalele de companie au nevoie de un adăpost corespunzător, pe lângă mâncare și apă. Cușca trebuie aleasă cu grijă, pentru că acolo câinele își va petrece timpul atunci când plouă sau alte fenomene meteorologice îl împiedică să petreacă timpul afară. De asemenea, dacă ții câinele numai în cușcă este necesar să achiziționezi o cușcă încăpătoare, primitoare, unde câinele să se poată mișca în voie, fără să se simtă constrâns de cei patru pereți.

În continuare îți vom prezenta câteva aspecte care te vor ajuta să alegi cușca potrivită pentru animalul tău de companie:

Dimensiunea – atunci când alegi o cușcă pentru câinele tău, în primul rând, trebuie să iei în considerare dimensiunea patrupedului. Trebuie să ții cont de cât de mare urmează să se facă animalul de companie atunci când va atinge pragul maturității. Pentru un câine de talie mică sau mijlocie, dimensiunea cuștii variază în jur de 70 cm, în lungime, lățime și înălțime. Însă, atunci când avem un câine de dimensiuni mari, precum un Ciobănesc German trebuie să luăm în considerare achiziționarea unei cuști de dimensiuni mult mai mari, ca cele de pe Garaje Metalice. Un padoc de dimensiunile 2,5 m lățime și 2,5 m lungime, cu o înălțime de 1,6 m este perfect pentru animalul tău de companie. Se va simți mult mai bine, știind că are la dispoziție spațiul necesar să se miște în voie.

Material – un alt aspect foarte important în alegerea unei cuști pentru câine este materialul din care este confecționată. Pe piață există diferite materiale din care poate fi realizată o cușcă. Cea mai durabilă alegere și estetică este lemnul. Acest material trece cu succes testul trecerii timpului, fiind rezistent la diverse condiții meteorologice nefavorabile. De asemenea, lemnul ține de cald animalului de companie. Cuștile de la Garaje Metalice au o podea din plăci din lemn impregnate, fiind ușoară curățarea acestora. Cuștile sunt împrejmuite cu stâlpi metalici, asigurând animalelor de companie o vedere foarte bună asupra lucrurilor din jur.

Formă – de cele mai multe ori, cuștile sunt dreptunghiulare, cu o singură încăpere. Cuștile pentru câini de la Garaje Metalice sunt încăpătoare, iar unele dintre ele permit adăpostirea mai multor câini, cele două încăperi fiind separate printr-un perete metalic. De asemenea, unele cuști sunt prevăzute cu uși duble și cu un spațiu de depozitare, unde putem pune mâncarea sau alte lucruri care aparțin animalului de companie.

Pentru un plus de comfort pentru animalul tău de companie, poți pune în cușca câinelui un culcuș unde să doarmă mai confortabil. De asemenea, poți să-i iei câteva jucării, pe care să le aibă la îndemână atunci când se plictisește singur în padoc. Pentru un confort termic sporit, poți pune paie pe podea. Acestea vor asigura izolația termică necesară. Este de evitat utilizarea covorașelor sau a carpetelor, întrucât acestea atrag umezeala și bacteriile. Nu uita să te asiguri că nu există cuie, colțuri sau tije care ar putea răni animalul de companie.

Cușcă câine – alege produsul preferat de pe Garaje Metalice

Dacă ești în căutare de cușcă câine, atunci ai venit în locul potrivit. Garaje Metalice îți pune la dispoziție mai multe variante din care poți alege. Animalul tău de companie merită ce e mai bun, de aceea îți propunem cușca pentru câini 3×2 m – verde închis mat, având următoarele caracteristici:

Lățime3
Lungime2
Înălțimea frontală1,6
Înălțimea din spate1,4
PodeaDin plăci impregnate
FitinguriPe acoperiș și în colțuri