Zahradní domek 5×2,5m – Zlatý dub/grafit tmavý matný
Consultant pentru clienți

De ce este important standardul de culori în alegerea ușii de garaj?

Considerate structuri pur funcționale, ușile de garaj au astăzi un rol important în îmbunătățirea esteticii unui garaj. Uşile de garaj reprezintă un detaliu semnificativ în designul oricărui garaj auto şi trebuie să îndeplinească atât caracteristici tehnice pentru a fi practice, dar şi funcţionale, cât şi pentru a satisface preferinţele clienților. Ușa de garaj trebuie să fie izolată termic, funcțională, sigură și potrivită cu aspectul fațadei.
Prin urmare, producătorii de porți de garaj vă oferă acum mai multe opțiuni în materie de stil și materiale referitoare la ușile de garaj, pentru a îmbunătăți aspectul estetic al casei dumneavoastră.

Uși de garaj – cum alegeți culoarea potrivită

Dacă nu doriți ca ușile de garaj să iasă foarte mult în evidență, ar trebui să alegeți o culoare foarte apropiată de tencuiala casei.
Culoarea și materialul din care sunt făcute modelele de uși de garaj pot fi alese în funcție de stilul arhitectural al casei și pot avea un impact vizual puternic, dacă decideți să le accesorizați în același ton cu restul elementelor care compun garajul auto.
În cazul unor case personalizate ușa de garaj face parte din profilul arhitectural și este indicat să aibă o culoare prin care să iasă în evidență. Totuși, marea majoritate a caselor au uși de garaj standard în culori neutre în concordanță cu tonurile de culoare ale casei.
Cu privire la cadrul ușii de garaj, culoarea potrivită este cea a ușii sau culoarea ornamentelor casei. De obicei, culoarea ideala este culoarea casei dar, în anumite cazuri, ar putea fi indicat să nu atrageți atenția asupra cadrului cu o culoare contrastantă.

 

De ce ar trebui să alegeți garaje metalice?

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, cum ar fi:

• securitate;
• durabilitatea construcției;
• protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.

Alegerea modului de construcție a garajului auto depinde de mai multe criterii, cum ar fi mărimea spațiului disponibil, cât și bugetul de care dispuneți. În plus, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton. Instalarea unui garaj metalic se poate realiza atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Produsele metalice pentru rezistență sunt asemănătoare cu structurile din cărămidă.

Prețul garajelor metalice pornește de la suma de 2000 de lei, ele reprezentând soluții accesibile pentru buzunarul oricui. Instalarea unui garaj metalic se poate realiza atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate.

Uși de garaj ale garajelor metalice

Bineînțeles, dacă vă alegeți garajele metalice de la firma noastră, atunci calitatea lor este garantată, inclusiv cea a ușilor. Dar ce se întâmplă atunci când problemele apar la un garaj care nu a fost livrat de către noi?
Mulți proprietari își înlocuiesc ușile de garaj atunci când ușa sau sistemul de deschidere vechi cedează. Alții își modernizează ușile întrucât vor să aibă cele mai noi caracteristici de siguranță și securitate. Considerate structuri pur funcționale, ușile de garaj au astăzi un rol extrem de important în îmbunătățirea esteticii unui garaj.

În concluzie

Pentru mai multe variante de preț, culori și dimensiuni vă invităm să consultați opțiunile puse la dispoziție de noi, cu mențiunea că, la cerere, ușile de garaj pot fi personalizate conform gusturilor, preferințelor și nevoilor clientului, iar transportul și montajul sunt asigurate gratuit. Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare. O paletă bogată de culori și designul variat vă permite să ajustați toate elementele uşilor de garaj la necesităţile proprii. Mulțumită standardului de culori oferit, elementele combinate vor fi în conformitate cu preferințele clienților.

Garaje, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj și cuști pentru câini – asigurăm transport și montaj GRATUITE