Zahradní domek 4×2,50m s terasou 4×2m - Zlatý dub
Consultant pentru clienți

De ce să ai o căsuță de grădină?

De ce să ai o căsuță de grădină? Răspunsul e simplu: o astfel de construcție în curtea ta îți va aduce numai beneficii. Mai mult de atât, Garaje Metalice îți pune la dispoziție căsuțe de grădină de calitate la prețuri avantajoase. Vei avea siguranța că aceasta va rezista peste ani și vei avea sub un singur acoperiș, toate lucrurile, care de obicei, stau împrăștiate prin grădina ta. Fii mai organizat cu o casă de grădină. Vei avea că ai făcut alegerea potrivită, după ce vei așeza și organiza toate lucrurile,care nu mai au loc prin casă.

Casele de grădină sunt unul dintre principalele produse oferite de Blach Trans, care sunt o soluție rentabilă pentru persoanele care au o grădină. Aceste foișoare din tablă sunt extrem de rezistente și ușor de demontat, astfel încât să le puteți muta cu ușurință în diferite locuri și să le configurați din nou. Dimensiunile standard ale acestor case sunt de 2 × 3 m, 3 × 3 m și 4 × 3 m, dar realizăm și structuri cu lungimi personalizate adaptate nevoilor clientului.

De ce să ai o căsuță de grădină? Avantaje pe care nu le poți refuza

O căsuță de grădină construcția perfectă pentru oricine își dorește să aibă un mic spațiu în curtea sa, unde să depoziteze toate uneltele, lucrurile sau să o folosească pentru hobby-urile lor. Câteodată, simțim nevoia să avem un spațu personal, unde să ne desfășurăm activitatea preferată, fără a fi deranjați de ceilalți. Căsuțele de grădină oferite de Garaje Metalice pot îndeplini orice scop vrei tu. Poți să apelezi la un tâmplar care să îți construiască o căsuță de grădină, însă asta înseamnă mai mult timp de așteptare și mai mulți bani. Căsuțele gata asamblate de la Garaje Metalice le poți comanda imediat și te poți bucura de ele într-un timp mult mai scurt.

Căsuțele de grădină sunt perfecte pentru depozitare. Poți adăposti diferite lucruri sub un singur acoperiș, de la unelte de grădinărit, până la biciclete sau alte lucruri care nu mai au loc în casă. De asemenea, căsuța de grădină va proteja lucrurile împotriva soarelui, ploilor, înghețului, prafului, sau altor factori externi. Astfel, vei avea siguranța că tot ce se află în interior va fi ferită de fenomenele meteorologice sau de alți factori ce le-ar putea pune în pericol integitatea.

Căsuțele de grădină pot avea dimensiuni, forme și culori diferite. Alege în funcție de nevoile tale și de arhitectura casei tale, pentru a nu exista un contrast între cele două construcții.

Așa cum spuneam mai sus, căsuțele de grădină te pot ajuta să fii mai organizat și să depozitezi toate sculele șu uneltele pentru grădină și pentru curte. Pentru o mai bună vizibilitate, căsuțele de grădină de la Garaje Metalice sunt dotate cu geamuri pentru iluminare, iar acestea pot fi rabatabile. Astfel vei putea aerisi încăperea, fără a fi nevoit să lași ușa deschisă. De asemenea, dacă vrei să folosești căsuța de grădină ca pe o cameră anexă, poți alege una cu terasă. Astfel, te poți relaxa în liniștea grădinii tale, având posibilitatea să amenajezi un mic spațiu doar al tău, decorându-l exact așa cum îți place.

Atunci când lucrezi în grădină este posibil să ai nevoie și de mașină de tuns iarba. Aceasta nu poate fi lăsată afară, pentru că se poate strica. De aceea, o căsuță de grădină este alegerea ideală, unde să o adăpostești.

De asemenea, o căsuță de grădină o poți monta chiar și în natură sau pe malul unei ape și să o transformi în micul tău atelier, departe de lumea agitată. Poți avea un mic studio de pictură, de olărit sau chiar de fotografie. Pentru pasionații de pescuit este ideală pentru a vă depozita toate undițele și alte lucruri specifice acestui sport.

De ce să ai o căsuță de grădină? Apelează la Garaje Metalice pentru a găsi răspunsul

O căsuță de grădină oferită de Garaje Metalice este ceea ce vă trebuie pentru a beneficia de un spațiu în plus pentru lucrurile tale.

Alege căsuța de grădină cu terasă pentru a vă bucura de natură.

Caracteristici
Tipul de acoperișAcoperiș cu două ape
Lăţime4
Lungime totală4,5
Înălțimea din partea de sus2,45
Înălțimea peretelui 2,13
Uşălățime 1 m, înălțime 2 m
Fereastra suplimentarăDa