o-nas-350x263

Despre noi

Ne ocupăm cu fabricația de garaje, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj și cuști pentru câini din tablă. De-a lungul dezvoltării noastre am realizat de multe ori livrări de construcții atipice de mari dimensiuni pentru clienții noștri. Întotdeauna am acordat atenția cuvenită fiecărui chiar și celui mai mic detaliu, am realizat la timp comenzile și în condiții de preț de mare concurență. Acest lucru duce nu numai la satisfacția clienților cu garajele lor, cuștile pentru câini sau halele montate, dar și la faptul, că ne recomandă prietenilor, ceea ce reprezintă pentru noi cea mai bună referință.

doprawa-350x263

Transportul

Am creat un parc auto extins, datorită căruia suntem în măsură să oferim clienților noștri un transport și montaj profesionale al produselor comandate. La garaje din tablă, adăposturi, case de grădină din tablă, cuști pentru câini și la celelalte produse putem garanta durata de realizare între 3 și 14 zile lucrătoare.

Suntem o societate verificată

Certificatul de Societate verificată este acordat firmelor, care se pot lăuda cu faptul, că nu au referințe negative de la clienții și partenerii lor comerciali. Procesul de certificare se bazează pe căutarea unor recenzii negative pe internet privind firma respectivă, cu ajutorul indicatorului de păreri cu utilizarea de „Fraze negative“. Legat de firmele cu acest certificat nu au fost găsite nici un fel de recenzii negative.