Garaj metalic 3,5x5 m - negru mat
Consultant pentru clienți

Garaj din tablă 3,5×5 m – negru mat

Garaje Metalice vă pune la dispoziție o gamă largă de garaje metalice de calitate, la prețuri avantajoase. Un astfel de garaj este garajul din tablă 3,5×5 m – negru mat, perfect pentru orice grădină. Culoarea va da o notă de eleganță grădinii și veți spațiul necesar de depozitare. Astfel, nu veți mai avea lucrurile împrăștiate, iar mașina dunmneavoastră va fi mereu ferită de diferitele fenomene meteorologice, care i-ar putea deteriora aspectul exterior. Nu rata oferta noastră la garaje. De asemenea, pe site-ul Garaje Metalice aveți la dispoziție, pe lângă garaje, hale metalice, cuști pentru câini, precum și porți pentru garaje și accesorii și case de grădină.

Proprietăți Garaj din tablă 3,5×5 m – negru mat

Tipul de acoperișAcoperiș cu două ape
Tipul porții Poartă ridicată în sus
Lățime3,5
Lungime 5
Înălțimea peretelui2,13
Lumina de la intrare 1,95
Înălțimea din partea de sus2,45

De că să alegi un garaj metalic?

Un garaj metalic reprezintă o achiziție excelentă pentru grădina ta. Poți folosi garajul ca spațiu de depozitare, sau poți pune mașina acolo, pentru a fi în siguranță. Factorii externi pot deteriora aspectul mașinii. De aceea, un garaj este soluția perfectă să-ți ții mașina în siguranță.

Garajele metalice pot fi folosite ca și ateliere de lucru, sau chiar spații de locuit sau de birouri. Poți crea un loc primitor, urmând câțiva pași simpli. Vei avea un spațiu personal, unde să-ți desfășori activitatea, fără să fii deranjat.

Unul dintre elementele permanente din oferta noastră sunt așa-numitele plăci de tablă, adică garaje din oțel zincat. Această ofertă este dedicată oricui apreciază funcționalitatea la un preț accesibil. Această construcție se distinge prin ușurința sa și este perfectă pentru depozitarea uneltelor, bicicletelor sau a altor obiecte de zi cu zi. Garajele noastre standard din oțel au dimensiunile de 6 × 6 m, 3 × 5 m, 7 × 6 m. Cu toate acestea, cel mai adesea producem structuri în funcție de preferințele individuale ale clienților noștri. În funcție de nevoi, putem produce și un garaj pentru una, două sau mai multe mașini (așa-numitul garaj pe rând). În funcție de locul de instalare, oferim clienților noștri un garaj cu acoperiș monoclantat (înclinat înainte, înapoi sau lateral) sau un acoperiș cu două ape. La crearea produselor noastre, punem un accent deosebit pe funcționalitatea și adaptarea acestora la nevoile clienților noștri.

Alege garajul ideal de pe Garaje Metalice

Garaje Metalice oferă garaje metalice din materiale de calitate și rezistente. Plăcile metalice pentru acoperiș sunt alegerea ideală pentru un garaj. Este important să alegi materiale de calitate, pentru a feri garajul de intemperii și pentru a oferi un aspect îngrjiit garajului tău. Designul exterior al garajului trebuie să corespundă cu cel al casei pentru a crea o armonie între cele două clădiri. Un acoperiș metalic prezintă diferite avantaje, care îl face să fie alegerea numărul unu în materie de materiale pentru un acoperiș.