Plechová montovaná hala 8x9m - Zlatý dub
Consultant pentru clienți

Garaj metalic spațios

Vrei un garaj metalic spațios, unde să îți depozitezi diverse lucruri sau să ai mașina la adăpost? Garaje Metalice îți pune la dispoziție o gamă largă de produse, de calitate de diverse culori. De asemenea, gama de garaje cu o linie modernă s-a extins pentru a satisface cei mai pretențioși clienți. Aceste construcții se disting prin utilizarea unui panou orizontal în culori la modă cu posibilitatea de finisare cu jgheaburi, un design modern care imită lemnul și acoperișuri cu țiglă. Aceste elemente suplimentare vă vor permite să creați un garaj extrem de estetic și eficient, remarcat prin caracter practic și confort, totul la un preț accesibil. Executăm comenzi individual, asigurându-ne în același timp că produsul nostru răspunde pe deplin nevoilor clienților noștri.

Garaj metalic spațios – beneficii

De ce să ai un garaj metalic spațios? Ai toate motivele pentru care să alegi un garaj metalic. Pe lângă materialul de calitate, un garaj este locul ideal și principalul spațiu unde să îți depozitezi mașina.

De principiu, mașinile din ziua de azi sunt proiectate și construite în așa fel încât să reziste în condiții meteo specifice fiecărui anotimp. Cu toate acestea, vremea extremă poate aduce prejudicii atât bunei funcționări a mașini dumneavoastră, cât și aspectului său exterior.

Garajele pot fi folosite și ca spatiu de depozitare pentru uneltele și sculele necesare fiecăruia, pentru întreținerea sau depozitarea motocicletei spre exemplu, sau pentru alte obiecte ce țin de diferite hobby-uri.

Care sunt avantajele unei mașini ținute în garaj?

– indiferent că plouă sau ninge, o mașină ținută în garaj nu va fi niciodată în contact cu umezeala.

– caroseria automobilului va avea o durată de viață mai îndelungată.

– sub acțiunea umezelii de afară, coroziunea se manifestă de patru ori mai intens și astfel rugina se răspândește mult mai repede.

– vopseaua își va păstra luciul pentru mai mult timp.

– se va proteja mult mai bine motorul, mai mai ales dacă garajul este încălzit.

– aprinderea și pornirea unui autoturism ținut la adăpost se va face mult mai repede, mai ales în anotimpurile reci.

De asemenea, dacă vrei să depozitezi și lucruri mai mici, precum șuruburi sau becuri, poți opta pentru rafturi metalice. Astfel, nu vei avea lucrurile lăsate la întâmplare prin garaj. Atunci când ai nevoie de un lucru este frustrant să petreci mult timp căutând lucrul respectiv.

Pentru anvelopele și obiectele voluminoase poți alege niște etajere de perete rezistente pentru a le avea într-o stare impecabilă. Alege etajere realizate din materiale rezistente, cu sisteme de prindere pe perete inteligente. Cele mai solide etajere sunt cele din metal și sunt perfecte pentru un garaj. De asemenea, există diverse suporturi metalice din materiale speciale, care pot fi integrate cât mai natural în decorul garajului.

Garaj metalic spațios – alege garajul perfect pentru tine

Un garaj metalic spațios este soluția eficientă pentru a fi cât mai organizat și pentru a avea mașina într-un loc sigur. Garaje Metalice îți pune la dispoziție produse de calitate, la prețuri avantajoase. Profită de reducerile verii și achiziționează un garaj care să se potrivească cu casa și grădina ta.

Garaj din tablă 4x4m +streașină 2×4 – Stejar auriu / negru mat

Caracteristici
Tipul de acoperișAcoperiș cu două ape - imitație de metal
Tipul porțiiUșă dublă
Lățime4
Lungime4
Înălțimea peretelui2,13
Lumina de la intrare 2,00
Înălțimea din partea de sus2,52
Fereastra suplimentarăFerestre suplimentare x2
FitinguriPe acoperiș și în colțuri
JgheabDa