Plechová garáž 3x6m – zlatý dub světlý
Consultant pentru clienți

Cauți un garaj pentru mașina ta?

Dacă ești în căutare de un garaj metalic, atunci ești în locul potrivit. Garaje Metalice pune la dispoziția ta cele mai bune oferte în materie de garaje, potrivite pentru nevoile tale. Este ideal pentru mașina ta, precum și pentru diferite lucruri pe care nu mai poți să le depozitezi în casă.

Blach-Trans proiectează și produce produse din tablă nu numai pentru clienții obișnuiți, ci și pentru companiile mici, mijlocii și mari.

Garaj pentru mașina ta – cum să îl alegi pe cel mai potrivit?

Atunci când cauți un garaj pentru mașina ta, trebuie să ai în vedere anumite caracteristici. Mașina proprie este indispensabilă pentru anumite persoane, întrucât te ajută să te deplasezi mult mai ușor prin oraș sau în afara acestuia. Multă lume alege mașina în detrimentul mijloacelor de transport în comun pentru că este mult mai comod să te deplasezi cu aceasta, mai ales pe distanțe lungi. De aceea, autoturismul trebuie să stea într-un loc sigur, ferit de mediul exterior, de condițiile meteorologice, de posibilitatea de furt sau de huliganism. Încă există pericolul ca mașina ta să fie zgâriată intenționat sau să găsești cauciucurile tăiate. Iarna, mașina trebuie să fie la adăpost, pentru Este important să-i păstreză starea inițială cât mai mult posibil, pentru a nu fi nevoit să o schimbi mai repede decât ar fi cazul. Un garaj este soluția ideală pentru a-ți depozita mașina. De asemenea, este mult mai ieftin să-ți achiziționezi propriul garaj, decât să o parchezi în spații cu plată. A doua variantă reprezintă o investiție financiară regulată, ceea ce nu este foarte convenabil.

Atunci când alegi să cumperi un garaj deja gata făcut, lucrurile se simplifică. Nu trebuie să te mai stresezi cu diferite acte de aprobare a construcției sau să mai pierzi timp cu construcția acestuia.

Un garaj perfect pentru mașina ta este Garaj din tablă 3x6m – Stejar auriu deschis:

Caracteristici
Tipul de acoperișAcoperiș cu două ape
Tipul porțiiPoartă ridicată în sus
Lungimea6
Lumina de la intrare1,95
Lăţime3
Înălțimea peretului2,13
Înălțimea din partea de sus2,45

Un garaj decomandat este mult mai avantajos decât unul încorporat. Pe site-ul garajemetalice.ro, vei găsi o varietate de garaje în diferite culori, de aceea nu va fi greu să asortezi construcția metalică cu stilul casei tale.

Dimensiunile optime pentru un garaj sunt de cel puțin 4 metri în anvelopă, 7 metri lungime și până la 3 metri înălțime. Un astfel de garaj îți va permite să depozitezi pe lână mașină și alte cutii sau obiecte care stau aruncate prin casă și care ocupă spațiu.

Înainte de a cumpăra un garaj este ideal să verifici disponibilitatea și calitatea căilor de acces, starea acoperișului, starea porții și dimensiunea ușii. Dacă alegi un garaj de pe Garaje Metalice poți să ai toată încrederea că orice construcție metalică vei alege va fi conformă așteptărilor tale.

De asemenea aveți la dispoziție o gamă largă de confecții metalice:

 • Garaje din tablă
 • Țarcuri din tablă
 • Garaje modern Line
 • Case de grădină
 • Hale din oțel și tablă
 • Porți
 • Uși de garaj
 • Cuști pentru câini
 • Magazii de grădină
 • Depozite pe șantier
 • Adăposturi
 • Șoproane
 • Porți rabatabile pentru garaj

 

Cauți un garaj pentru mașina ta? – alege unul potrivit criteriilor tale de pe Garaje Metalice

Cauți un garaj pentru mașina ta? Oprește căutarea și alege un garaj de calitate de la Garaje Metalice.

Confecțiile metalice oferite de Garaje metalice sunt calitative și la prețuri care cu siguranță vă vor face să le cumpărați. Alegeți să investiți într-o construcție din oțel care va dura ani și ani, decât să cheltuiți mulți bani pe reparația mașinii dumneavoastră. Indiferent de material, culoare sau dimensiune, un garaj este binevenit în orice grădină, întrucât ne oferă posibilitatea să depozităm diferite lucruri în interiorul acestuia. Fiind realizat din materiale ușoare, construcția acestor tipuri de garaje se poate face de una, maxim două persoane, rezultând de aici o economie în cazul manoperei de construcție. Oferim garaje metalice, corespunzător nevoilor dumneavoastră, la cel mai mic preț de pe piață. Datorită dezvoltării dinamice, societatea noastră, vine în întâmpinarea clienţilor, cu o gamă foarte largă de garaje metalice, magazii şi alte construcţii metalice cu structură uşoară. Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.

În plus, transportul și montajul sunt gratuite.