Garaje din tablă

Garajele standard din tablă, pe care le fabricăm, au dimensiunile de 6×6 m, 3×5 m și 7×6 m. Însă cel mai adesea confecționăm garaje ieftine din tablă în baza acordului individual cu clientul. În funcție de necesitate, putem fabrica de asemenea garaje pentru una, două sau mai multe mașini (așa zisul garaj în serie). În funcție de locul montajului oferim clienților noștri garaje cu acoperiș cu o apă (cu cădere în față, în spate sau în laterală) sau cu acoperiș cu două ape.

Selecție după parametri Afișare 1 - 16 din 170 rezultate
Ordonare după preț
Lungimea
Lățimea

Garaje din tablă zincată

Unul dintre articolele noastre permanente din ofertă este garajul din tablă zincată. Această ofertă este destinată pentru toți cei care dau prioritate funcționalității. Chiar dacă acest garaj se distinge prin calități estetice mai reduse față de echivalentul de tip acrilic, în comparație cu acestea sunt mai accesibile și la un preț mai atractiv.

Garaje din tablă de tip acrilic

Acest garaj dispune de proprietăți constructive și statice excelente, deci va satisface și pe clienții cei mai exigenți. Prin aspectul lor reprezintă un ornament pentru orice imobil, pentru că puteți selecta orice culoare din standardul RAL.