Plechová montovaná hala 6×9 m - grafitová
Consultant pentru clienți

Garaje Metalice – standard înalt de calitate a execuției garajelor metalice din România

Blach-Trans este o firmă din Polonia cu experiență în designul și fabricarea produselor din tablă, nu numai pentru clienții individuali, ci și pentru întreprinderi mici, mijlocii și mari.

Datorită principiilor pe care le-am stabilit încă de la început în activitatea noastră, am devenit unul dintre cei mai importanți producători din România, având mii de clienți care au apelat la serviciile noastre.

Încă de la începutul deschiderii noastre către piața românească ne-am asumat că ne vom ridica mereu la un nivel care să satisfacă nevoile clienților noștri, oferind o gamă variată de garaje, hale de depozit, depozite pentru șantiere, șoproane, porți rabatabile garaj și alte construții metalice. Fiecare provocare ne-a ajutat să devenim unul dintre cele mai căutate branduri din domeniul garajelor și halelor metalice din România.

Dacă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Mai mult, calitatea materialelor folosite generează calitatea produselor finale, iar construcțiile noastre metalice se bucură de succes din acest punct de vedere.

Clienții noștri sunt satisfăcuți în principal pentru calitatea ridicată a produselor rezultată din utilizarea în procesul de producție a celor mai moderne soluții tehnologice și a unor materiale de calitate.

​Garaje metalice la un raport excelent calitate-preț

Avem pentru clienții noștri din România o ofertă extinsă ce garaje și construcții metalice de calitate, fabricate din panouri orizontale cu finisaje și în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților automate.

Prețurile produselor noastre sunt generate de calitatea înaltă a materialelor folosite și de finisajele moderne. Raportat la piața din România, oferim un excelent raport calitate-preț.

Prioritatea noastră este reprezentată de satisfacția clienților noștri

Știm că exigențele clienților noștri se traduc prin confort, calitate superioară și rezistență în timp.

Valorile noastre reflectă comportamentele care conturează modul în care lucrăm unul cu celălalt și mai ales cu clienții noștri. Îmbunătățirea permanentă a proceselor din cadrul firmei Garaje Metalice și a colaborării cu clienții și furnizorii noștri corespund complet viziunii noastre. Prioritizarea clienților noștri și menținerea unui dialog constant cu aceștia ne oferă o mai bună înțelegere a nevoilor acestora.

Prețurile noastre includ mereu transportul și montajul gratuite

Avem un parc auto care ne permite să oferim clienților noștri transport și montaj gratuite pentru toate produsele comandate și montate în România. Pentru garajele metalice, adăposturile, casele de grădină și celelalte construcții metalice livrăm și montăm produsul între 14 și 60 zile lucrătoare.

Avem un personal calificat şi de încredere, ce este răspunzător de montarea şi predarea garajelor comandate. Montarea garajului este rapidă, necesită un spaţiu minim de montare, și în plus nu produce deşeuri de construcţie. În plus, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton.

Instalarea unui garaj metalic se poate face atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Mai mult, din punct de vedere al rezistenței în timp, construcțiile metalice rezistă cel puțin la fel de mult ca și structurile din cărămidă.

Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție, durata cât mai scurtă de livrare și montare și oferirea unui preț corect în raport de calitate.