Garaj din tablă 3×5m
Consultant pentru clienți

Ofertă specială – garaje metalice la prețuri incredibile

Garaje Metalice a pregătit pentru tine o ofertă specială de garaje la prețuri avantajoase, care se vor potrivi perfect în curtea ta. Un garaj este o construcție de mare ajutor pentru oricine, mai ales dacă ai și o mașină. O astfel de construcție este esențială pentru orice locuință, de aceea este recomandat să iei în considerare achiziția unui garaj, dacă nu ai deja unul.

Oferta speciala la garaje – avantajele unei astfel de construcții

Garaje metalice pune la dispoziția ta o ofertă specială la garaje metalice, pe care nu o poți refuza. Dacă ți-ai dorit vreodată să ai un garaj, însă nu vrei să construiești unul de la zero, atunci poți alege unul de la Garaje Metalice. Avantajele unui garaj sunt:

Siguranță sporită pentru mașina ta – cu un garaj, mașina ta va fi la loc sigur. Diferitele intemperii sau alți factori din mediul exterior pot dăuna aspectului mașinii, de aceea este recomandat să păstrezi autoturimul într-un loc acoperit. De asemenea, iarna nu vei mai fi nevoit să dai zăpada jos de pe mașină. Cu un garaj scapi de această problemă și economisești timp prețios.

Vei avea un spațiu în plus pentru depozitare – mulți oameni se plâng de faptul că nu au destul loc pentru depozitare și ajung să înghesuie diferite lucruri într-o debara sau în spațiile rămase libere prin casă. Astfel, cu un garaj poți să ai spațiul mult dorit și să pui acolo lucrurile pe care nu vrei să le vezi zi de zi prin casă. Vei putea fi mult mai organizat. De asemenea, poți ține în garaj bicicletele. Poți alege să pui niște dulapuri pentru scule sau poți monta niște cârlige de care să agăți diferite obiecte. Este esențial să fii organizat, pentru a nu transforma garajul într-un loc plin de vechituri.

Un spațiu doar al tău pentru diferite activități – unele persoane au diferitie hobby-uri pe care nu pot să le pună în practică pentru că nu au loc al lor. De aceea, un garaj poate reprezenta micul tău atelier de pictură, muzică, artă, de reparat mașini sau motociclete sau locul unde să-ți desfășori activitatea preferată.

O anexă utilizată ca spațiu de locuit – garajul poate reprezenta o camera anexă, unde să poți dormi pe timpul verii.

Poți alege un garaj prefabricat, precum cele de la Garaje Metalice, mai ales că poți avea o ofertă specială la achiziționarea acestora.

Ofertă specială la Garaje metalice

Să vedem câteva garaje de la Garaje Metalice din categorie Ofertă specială:

Garaj din tablă 3×5m

Tipul de acoperișPanta acoperișului de la ușă spre spate
Tipul porțiiUșă dublă
Lățime3
Lungime5
Înălțimea frontală2,15
Înălțimea din spate1,9
Lumina de la intrare2,00

 

Garaj din tablă 3x5m – argintiu

Tipul de acoperișPanta acoperișului spre stânga
Tipul porții Poartă ridicată în sus
Lățime3
Lungime5
Lumina de la intrare1,95
Înălțimea peretelui drept2,35
Înălțimea peretelui stâng2,13
Fereastra suplimentarăFerestre suplimentare x2
Ușă suplimentarăDa
FitinguriPe acoperiș și în colțuri

 

Garaj din tablă 4x6m – alb

Tipul de acoperișAcoperiș cu două ape
Tipul porțiiUșă dublă
Lățime4
Lungime 6
Înălțimea peretelui2,13
Lumina de la intrare2
Înălțimea din partea de sus2,53
Fereastra suplimentarăDa

Garajele și alte tipuri de construcții de la Garaje Metalice sunt de înaltă calitate, fiind realizate din oțel zincat. În funcție de nevoi, putem produce și un garaj pentru una, două sau mai multe mașini (așa-numitul garaj pe rând). În funcție de locul de instalare, oferim clienților noștri un garaj cu acoperiș monoclantat (înclinat înainte, înapoi sau lateral) sau un acoperiș cu două ape. La crearea produselor noastre, punem un accent deosebit pe funcționalitatea și adaptarea acestora la nevoile clienților noștri. Nu rata oferta specială la garaje!