Kotec pro psa 2,30x2,60m – Zlatý dub
Consultant pentru clienți

Garaje metalice sau alte tipuri de garaje?

Garajul protejează autoturismul de capriciile meteorologice precum zăpadă, ploaie, razele solare, lapovita etc. Totodată garajul oferă și o protecție suplimentară împotriva diferitelor tipuri de infracțiuni, acte de vandalism sau alte atacuri aleatorii ale diferitor persoane. În cazul în care mașina este parcată pe marginea drumului, potrivit statisticilor, se pot petrece tot felul de evenimente neplăcute, posibilitatea fiind substanțial mai mare, decat în cazul în care mașina dumneavoastră s-ar afla într-un garaj încuiat.
Dacă ne-am decis că ne trebuie un garaj pentru autoturism, rămâne o întrebare: și totuși, ce fel de garaj alegem?


În cele ce urmează am ales să prezentăm avantajele unui garaj metalic, specialitatea firmei Blach Trans.

Care sunt avantajele garajelor metalice?

– se montează repede
– permit demontarea și reamplasarea facile
– nu necesită documentație specializată
– nu necesită îngrijire constantă cum necesită alte tipuri de garaje
– costuri scăzute de cumpărare și mentenanță

Posibilități de construire a unui garaj metalic:

• prin forțele proprii,
• cu ajutorul unei firme specializate, așa cum este Blach Trans.
Dacă alegeți să cumpărați garajul metalic de la noi, nu uitați: transportul și montajul sunt asigurate GRATUIT!
Pași în construirea unui garaj metalic

Pasul 1: alegerea locului de amplasare al garajului metalic

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, începând cu securitatea oferită, durabilitatea construcției, pâna la protecția împotriva diferiților factori de mediu.
Dacă intenționați să vă construiți propriul garaj metalic, atunci mai întâi trebuie să găsiți un loc potrivit. Această etapă este una dintre cele mai importante. Garajul ar trebui să fie amplasată la o anumită distanță de casă și nu într-o zonă adiacentă ferestrelor. Mai mult, luați în considerare faptul că, pentru a împiedica pătrunderea apei în garaj, este important să se facă o fundație pe margine.
Un avantaj al garajelor metalice este acela că betonarea podelei este mai ușor de realizat într-o structură metalică decât într-o construcție din piatră/cărămidă.

Pasul 2: pregătirea fundaţiei garajului metalic

Pregătirea fundaţiei garajului metalic este un pas foarte important, care este responsabilitatea exclusivă a cumpărătorului şi trebuie executată până la livrarea garajului/magaziei. Pentru o asamblare perfectă a structurii comandate, veți avea nevoie de o fundaţie corespunzătoare, care prin ancorarea garajului/magaziei, va spori rezistenţa structurii la diferite intemperii şi îi va prelungi viaţa.
Garajele metalice pot fi realizate sub forma unui cadru sau a unei construcții sudate. Acesta din urmă este mai durabil și mai stabil și se aliniază mai ușor. În plus, garajele metalice nu necesită îngrijire constantă. Acesta este un mare avantaj, în comparație cu celelalte două alternative, ce necesită întreținere periodică și recondiționare pentru a-și păstra funcționalitatea și aspectul estetic impecabil.


Pasul 3: Montarea unui garaj metalic

În principiu, montarea unui garaj metalic este un proces destul de simplu și extrem de rapid (se realizează în întregime în cursul unei singure zile) singurul aspect mai complicat ar fi pregătirea fundației de sub garajul metalic. Din punct de vedere legal, garajele metalice nu sunt considerate structură monolită, prin urmare ele pot fi montate si utilizate cu ușurință, fără să necesite o autorizație de construcție sau alte tipuri de documentație specializată în acest domeniu.

Care sunt prețurile garajelor metalice?

Costurile unui garaj metalic sau garaj din tablă variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

În concluzie

Indiferent de material, daca doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră, sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Fiind realizat din materiale ușoare, construcția acestor tipuri de garaje se poate face de una, maxim două persoane, rezultând de aici o economie în cazul manoperei de construcție. Oferim garaje metalice, corespunzător nevoilor dumneavoastră, la cel mai mic preț de pe piață. Datorită dezvoltării dinamice, societatea noastră, vine în întâmpinarea clienţilor, cu o gamă foarte largă de garaje metalice, magazii şi alte construcţii metalice cu structură uşoară. Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.
În plus, transportul și montajul sunt gratuite.


Garaje, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj și cuști pentru câini – asigurăm transport și montaj GRATUITE