Plechová garáž 4x6 - písková/ zlatý dub
Consultant pentru clienți

Garajul: o anexă a casei, care devine tot mai importantă

 

Un garaj auto reprezintă confortul de a avea un loc de parcare individual, sigur și izolat de intemperiile vremii, dar totodată ajută și la reducerea cheltuielilor de întreținere pentru mașină. În cazul în care mașina este parcată pe marginea drumului, potrivit statisticilor, se pot petrece tot felul de evenimente neplăcute, posibilitatea fiind substanțial mai mare, decat în cazul în care mașina dumneavoastră s-ar afla într-un garaj încuiat.

În cazul în care aveți posibilitatea de a vă construi propria casă, puteți opta pentru construcția unui garaj anexat acesteia. Această variantă prezintă avantaje, cum ar fi aspectul estetic și confortul pe care îl oferă prin faptul că este direct conectat la clădirea principală. Pe de alta parte însă, peretele și ușa comună pe care garajul le are cu casa, presupune de asemenea transmiterea ușoară din garaj în interiorul locuinței a sunetelor, zgomotelor, mirosurilor si noxelor emise de mașină.
Considerate structuri pur funcționale, ușile de garaj au astăzi un rol important în îmbunătățirea esteticii unui garaj. Uşile de garaj reprezintă un detaliu semnificativ în designul oricărui garaj auto şi trebuie să îndeplinească atât caracteristici tehnice pentru a fi practice, dar şi funcţionale, cât şi pentru a satisface preferinţele clienților.

Care sunt avantajele garajelor metalice?

  •  se montează repede
  • permit demontarea și reamplasarea facile
  • nu necesită documentație specializată
  • nu necesită îngrijire constantă cum necesită alte tipuri de garaje
  • costuri scăzute de cumpărare și mentenanță


Care sunt prețurile garajelor metalice?

Costurile unui garaj metalic sau garaj din tablă variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.
Armonia dintre garaj şi casă

În cazul în care garajul face parte din casă şi doriţi să asortaţi uşa garajului cu restul casei specialiştii din domeniu spun că nu există o regulă, totul depinde de gustul şi dorinţa dumneavoastră, important este să fie o armonie între cele două construcţii. Combinatia potrivită de culori va oferi garajului dumneavoastră personalitate. Puteți utiliza culori de tip blocaj (luând diferite nuanțe de aceeași culoare) pentru a vă face ușile de garaj să se potrivească cu pereții garajului. Considerate structuri pur functionale, ușile de garaj au astăzi un rol important în îmbunătățirea esteticii unui garaj. Uşile de garaj reprezintă un detaliu semnificativ în designul oricărui garaj auto şi trebuie să îndeplinească atât caracteristici tehnice pentru a fi practice, dar şi funcţionale, cât şi pentru a satisfice preferinţele tale.
Pentru mai multe variante de preț, culori și dimensiuni vă invităm să consultați opțiunile puse la dispoziție de noi, cu mențiunea că, la cerere, ușile de garaj pot fi personalizate conform gusturilor, preferințelor și nevoilor clientului nostru.


Cum alegeți cea mai bună metodă de construcție al garajului dumneavoastră?


Alegerea modului de construcție a garajului auto depinde de mai multe criterii, cum ar fi mărimea spațiului disponibil, cât și bugetul de care dispuneți. În plus, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton. Instalarea unui garaj metalic se poate realiza atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Produsele metalice pentru rezistență sunt asemănătoare cu structurile din cărămidă.

În concluzie

Suntem de părere că funcționalitatea construcției primează în fața avantajelor de tip estetic și că acesta reprezintă doar un detaliu ce poate fi cu ușurință trecut cu vederea atunci cand acordăm avantajelor importanța care li se cuvine. Oferim garaje metalice, în conformitate cu nevoile dumneavoastră, la cel mai mic preț de pe piață. Datorită dezvoltării dinamice, societatea noastră, vine în întâmpinarea clienţilor, cu o gamă foarte largă de garaje metalice, magazii şi alte construcţii metalice cu structură uşoară. Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.

Garaje, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj și cuști pentru câini – asigurăm transport și montaj GRATUITE