Plechová hala 5×11m – světle hnědá/grafit tmavý
Consultant pentru clienți

Hală din tablă maro deschis/grafit închis – întrebuințări și detalii tehnice

Această hală din tablă maro deschis/grafit închis este varianta perfectă pentru cine își dorește un spațiu de depozitare cuprinzător sau dorește să folosească spațiul drept fabrică restrânsă sau spațiu de lucru.

În acest articol, Blach Trans Romania vă prezintă una dintre halele din gama largă de produse destinate depozitării diverselor produse sau utilaje. Indiferent de domeniul de activitate, această hală oferă un spațiu generos pentru a depozita o multitudine de produse în cazul în care activați în domeniul comerțului, vă poate găzdui și utilaje folosite în domeniul agriculturii, dar se poate folosi și ca atelier de creație sau hală de producție.

Plechová hala 5×11m – světle hnědá/grafit tmavý

Întrebuințări

Hala metalică oferă angajaților un mediu de lucru luminos, spațios, sigur și confortabil. Hala metalică este tipul de clădire în care se desfășoară procesele de producție din toate industriile, indiferent de rotație sau de mașinile folosite. Este esențial pentru depozitarea produselor, a materiilor prime și a altor mărfuri datorită versatilității sale de a fi construit prin orice mijloace necesare atât la suprafață, cât și la înălțime.

Întrebuințările acestei hale sunt multiple, fiind de niște dimensiuni considerabile:

Logistică sau depozitare

Această hală metalică poate fi folosită drept depozit, inclusiv pentru materiale de construcție, produse durabile, textile și depozitare a alimentelor. Din acest motiv, aceasta este o soluție ideală pentru persoanele juridice care au nevoie de spațiu de depozitare, deoarece este mai practică decât încăperile din cărămidă.

Investiție – revânzare sau închiriere

Halele metalice sunt mereu la căutare pentru a fi închiriate. În situația actuală, multe companii caută închirieze spații speciale pentru a le folosi ca ateliere și zone de producție proprii. De asemenea, halele pot fi, de asemenea, oportunități bune de investiție pentru revânzare. Multe hale de tablă sunt vândute sub valoarea de piață în lichidare sau faliment. Pe măsură ce halele sunt îmbunătățite și se fac modificări structurale mai practice, acestea pot fi vândute la un preț mai bun pentru un profit.

Spațiu pentru birouri

Această hală din tablă poate fi folosită și ca birou pentru companiile mijlocii și mici cu un numar mare de angajati. Cumpărarea de hale și transformarea lor în birouri poate fi mai profitabilă, în principal datorită suprafeței mai mari, dar poate optimiza și costurile de încălzire și întreținere, eficiența energetică. De aceea halele metalice sunt practice și convenabile ca spațiu pentru birouri.

Detalii tehnice

Acoperișul este de tip “acoperiș cu două ape”, acest lucru fiind util în cazul precipitațiilor, având avantajul că apa se va scurge pe lateralele halei, reducând astfel umiditatea de pe acoperiș.

Hala are o lățime de 5 metri și lungime de 11 metri, fiind un spațiu generos pentru a vă putea desfășura cu lejeritate.

Aceasta dispune de o poartă principală cu înălțimea de 4,5 metri, care oferă luminozitate din plin spațiului atunci când este deschisă. Poarta este dublă, ceea ce ușurează accesul în hală, in special dacă este vorba despre utilajele de agricultură sau mașininării cu gabarit mare.

Înălțimea pereților laterali este de 4,63 metri, iar cea a peretelui frontal este de 4,95 metri.

Dacă  această hală din tablă maro deschis/grafit închis v-a atras atenția și doriți să o achiziționați sau aveți nevoie de informații suplimentare, Blach Trans Romania vă stă la dispoziție pentru orice curiozități ați avea.

Alege-ți hala potrivită cu Blach Trans România

Blach Trans Romania este o companie care pune la dispoziția Dvs. oportunitatea de a vă selecta hala potrivită nevoilor dumneavoastră, deoarece halele noastre sunt produse la cele mai înalte standarde, sunt durabile și de calitate înaltă. Astfel, cu hala potrivită, afacerile se pot bucura de o eficiență sporită, de economii de costuri și de îmbunătățirea timpilor de expediere.

În plus, transportul și montajul sunt gratuite, ceea ce constituie un avantaj de luat în calcul atunci când vă decideți că aveți nevoie de o hală industrială de calitate.