Hală din tablă montată 8x8,5 m – albastru
Consultant pentru clienți

Hală din tablă montată albastră – întrebuințări și detalii tehnice

Halele din tablă pot fi de un real ajutor celor care dețin un business și își doresc sau au nevoie de un spațiu de depozitare care să le întâmpine toate nevoile.

În acest articol, Blach Trans Romania vă prezintă una dintre halele din gama largă de produse destinate depozitării diverselor produse sau utilaje. Indiferent de domeniul de activitate, această hală oferă un spațiu generos pentru a depozita o multitudine de produse în cazul în care activați în domeniul comerțului, vă poate găzdui și utilaje folosite în domeniul agriculturii, dar se poate folosi și ca atelier de creație sau hală de producție.

Hală din tablă montată 8x8,5 m – albastru

Detalii tehnice

Acoperișul prezintă o pantă îndreptată spre partea dreaptă, acest lucru fiind util în cazul precipitațiilor, având avantajul că apa se va scurge pe lateralul halei, reducând astfel umiditatea de pe acoperiș.

Hala are o lățime de 8 metri și lungime de 8,5 metri, fiind un spațiu generos pentru a vă putea desfășura cu lejeritate.

Aceasta dispune de o ușă principală cu înălțimea de 3,5 metri, care oferă luminozitate din plin spațiului atunci când este deschisă. Poarta este dublă, ceea ce ușurează accesul în hală, in special dacă este vorba despre utilajele de agricultură sau mașininării cu gabarit mare.

Înălțimea peretelui stâng este de 4,5 metri, iar cea a peretelui drept este de 5 metri.

Hala prezintă și o ușă laterală amplasată pe partea stângă, destinată accesului rapid în unitate.

Dacă această hală v-a atras atenția și doriți să o achiziționați sau aveți nevoie de informații suplimentare, Blach Trans Romania vă stă la dispoziție pentru orice curiozități ați avea.

Alege-ți hala potrivită cu Blach Trans România

Blach Trans Romania este o companie care pune la dispoziția Dvs. oportunitatea de a vă selecta hala potrivită nevoilor dumneavoastră, deoarece halele noastre sunt produse la cele mai înalte standarde, sunt durabile și de calitate înaltă. Astfel, cu hala potrivită, afacerile se pot bucura de o eficiență sporită, de economii de costuri și de îmbunătățirea timpilor de expediere.

În plus, transportul și montajul sunt gratuite, ceea ce constituie un avantaj de luat în calcul atunci când vă decideți că aveți nevoie de o hală industrială de calitate.