depozit hale metalice
Consultant pentru clienți

Hale metalice – întrebuințări

Achiziționarea de hale metalice poate aduce multiple beneficii, întrucât oferă o gamă largă de utilizări. De exemplu, puteți să utilizați spațiul pentru a depozita diferite produse, unelte sau pentru a deschide un garaj sau o fabrică. De asemenea, oamenii apelează la hale metalice, întrucât costurile sunt mult mai scăzute față de construirea unei hale de la zero. Un alt avantaj al acestor cosntrucții o reprezintă faptul că le putem muta dintr-un loc în altul în funcție de dorințele proprietarului. Garaje metalice pune la dispoziția dumneavoastră hale metalice rezistente, de calitate, și durabile, care vă vor servi la diferite scopuri. Cosntrucțiile sunt realizate din oțel și sunt adaptate, în funcție de cerințele clienților și vom ține cont de suprafața, înălțimea și lățimea suprafeței de care dispune clientul.

Hale metalice – beneficii

Halele metalice sunt potrivite pentru a depozita diferite produse, materii prime, unelte sau chiar mai multe mașini. Printre beneficiile acestor construcții se numără faptul că se aceste construcții pot fi cu ușurință modificate și extinse. În cazul în care folosiți acest spațiu pentru a realiza procese de producție a unei industrii, o hală metalică vă va oferi lumina și spațiul necesar pentru dumneavoastră și pentru angajați. Un alt beneficiu al halelor metalice este faptul că pot fi utilizate pentru o gamă largă de activități precum: hale industriale, hale comerciale, agricole, construcții provizorii, ferme zootehnice, industria alimentară, service auto, depozitare sau spații de birouri.

Halele metalice sunt o variantă potrivită pentru fermierii care au nevoie de spații de depozitare pentru cereale, utilaje, recoltă. Cu toții ne dorim soluții rapide, economice și versatile pentru dezvoltarea afacerii noastre, iar o hală metalică este răspunsul pentru situațiile de urgență.

Până acum, halele din beton erau spațiile de depozitare cele mai utilizate, fiind realizate din elemente turnate monolit sau din beton prefabricat. Cu toate că aceste construcții pot suporta încărcături foarte mari și pot fi reabilitate imediat, în cazul unei deteriorări, construcțiile din metal au început să fie preferate de majoritatea celor care au nevoie de spații de depozitare.

De cele mai mult ori, halele metalice vor fi ansamblate la periferia orașului. Terenul pe care va fi poziționată hala trebuie să fie neted, fără denivelări. Pentrua a avea acces la utilitățile de bază (energie electrică, apă, canalizare, etc), este esențial să amplasați construcția strategic, să aveți acces la drumurile publice.

Hale metalice – criterii pentru a alege hala metalică potrivită

Atunci când doriți să achiziționați hale metalice, trebuie să vă gândiți mai întâi la ce veți folosi construcția. Este esențial ca cei care își vor lua o hală metalică să măsoare terenul de care dispun, precum și capacitatea de care au nevoie. În funcție de specificul afacerii și de necesitățile dumneavoastră trebuie să stabiliți dimensiunile halei și compartimentarea acesteia. Hala poate fi împărțită în mai multe sectoare, astfel încât să dispuneți atât de spațiu de producție, cât și de birouri, băi sau alte încăperi necesare bunei desfășurări a activității.

Pe platforma Garaje metalice puteți găsi o gamă variată de hale metaice, de diverse dimensiuni, potrivite pentru orice activitate pe care o defășurați. De asemenea, în funcție de cât de mult vă interesează aspectul estetic al construcției, veți putea alege tipul de tablă folosit, precum și culoarea preferată, noi punându-vă la dispoziție o gamă variată de culori din Standardul RAL.

Hală din tablă 10×10 m – alb/poartă culisantă

Caracteristici

Tipul de acoperiș                     Acoperiș cu două ape

Tipul porții                                Uși glisante

Lăţime                                       10

Lungime                                    10

Înălțimea peretelui                  2,13

Înălțimea din partea de sus   3,03

Lumina de la intrare                2,00

Halele metalice puse la dispoziția dumneavoastră de Garaje metalice sunt realizate din oțel, care au ca elemente principale stâlpi și rigle din oțel. Elementele de închidere sunt realizate din panouri sandwich. Oferim hale de oțel ușoare și autoportante care îndeplinesc toate cerințele dumneavoastră. Halele metalice sunt potrivite, atât ca spații de depozitare cât și pentru a desfășura o activitate de producție. Termenul de realizare este unul scurt, față de o hală realizată din beton. Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, iar montajele făcute de colegii noştri sunt bine puse la punct, aşa că elementele structurale cât şi finisajele alese vor fi fixate cu cea mai mare grijă, de la cel mai mic până la cel mai mare detaliu.

Doriți o hală metalică?

Related Posts