Zahradní domek 5×2m – stříbrný/grafit tmavý
Consultant pentru clienți

Izolarea corectă a garajului dumneavoastră

O caracteristică importantă pentru menținerea stării bune a mașinii nu este numai funcționarea corectă, ci și condițiile de protejare a acesteia de intemperii. Un garaj izolat termic reprezintă un spațiu util și functional, indiferent de vremea de afară.

Un garaj neîncălzit poate proteja mașina numai împotriva unor factori naturali cum ar fi ploaia, vântul sau zăpada. Marele plus în acest caz este reducerea riscului de rugină. Dar uneori acest lucru nu este suficient. Cerințele pentru izolarea termică a garajului nu sunt la fel de stricte ca pentru izolarea spațiilor rezidențiale, ceea ce constituie un avantaj.

Dacă garajul este amplasat aproape de alții, atunci nu va fi la fel de eficient pentru a-l izola de exterior. Mai mult, unele tipuri de garaje au nevoie de o dublă izolație, de exemplu, metal. Singurul dezavantaj al izolației din interior este că zona poate fi redusă, dar pentru a anula un astfel de „efect secundar”, trebuie să alegeți un izolator termic care să aibă o grosime minimă.

Materiale izolatoare pentru garajul dumneavoastră

Dintre cele mai cunoscute materiale izolatoare disponibile, se remarcă în special celuloza, vata minerală și spuma poliuretanică, însă depinde de la caz la caz cum se potrivește fiecare material. Izolarea garajului este o idee grozavă pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale oricărui proprietar de autovehicul și se poate dovedi a fi o bună investiție, dacă este bine realizată. Tipul de izolație ales vă poate ajuta să economisiți bani. Indiferent, prima dată cand veți lua în considerare izolarea garajului, ar trebui să vă gândiți la arhitectura acestuia.

În plus, trebuie să aveți în vedere că o izolare corectă a garajului dumneavoastră trebuie să stopeze orice zgomot puternic din interior către exterior și invers.

Luați în considerare procedura de izolare a garajului utilizând exemplul unui astfel de material, cum ar fi vata bazalt

Acest tip de material are următoarele caracteristici:
• durabilitate;
• conservarea calităților chiar și la umiditate ridicată;
• conductivitate termică scăzută;
• rezistență la mucegai;
• confortul lucrului cu izolația;
• protecția mediului;
• rezistența la foc

Izolarea ușii – un pas suplimentar, dar care oferă rezultate și mai bune în cazul izolării garajelor

Ușile de garaj izolate vor reduce transferul de căldură prin intermediul lor, indiferent dacă acest lucru înseamnă pătrunderea aerului cald din exterior sau pierderea de căldură din interior, în funcție de anotimp. Mai mult decât atât, dacă garajul este lipit de casă sau este corp comun cu casa, diferența de temperatură dintre zona garajului și zona locuinței dumneavoastră poate să favorizeze condensarea umidității din aer pe suprafața peretelui mai rece din cadrul garajului, generând în consecință aparitia unor probleme de dezvoltare a microorganismelor sau a mucegaiurilor în zonele unde umiditatea este astfel prezentă.
Ușile de garaj izolate corespunzător vor menține fluctuațiile de temperatură într-o zonă acceptabilă, temperatura medie la nivelul pardoselii fiind inferioară temperaturii la nivelul plafonului camerei.
Așadar, izolarea corespunzătoare a ușilor de garaj reprezintă de fapt o economie, nu o cheltuială suplimentară.

Care sunt avantajele garajelor metalice?

•  securitate;
• durabilitatea construcției;
• protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.
• permit demontarea și reamplasarea facilă
• nu necesită documentație specializată
• nu necesită îngrijire constantă cum necesită alte tipuri de garaj
• costuri scăzute de cumpărare și mentenanță

Care sunt prețurile garajelor metalice?

Costurile unui garaj metalic sau garaj din tablă variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

În concluzie

Indiferent de material, dacă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră, sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Avem o ofertă diversă ce cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat. Datorită dezvoltării dinamice, societatea noastră, vine în întâmpinarea clienţilor, cu o gamă foarte largă de garaje metalice, magazii şi alte construcţii metalice cu structură uşoară.

Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.
În plus, transportul și montajul sunt gratuite.