Plechová garáž 4x6m - Zlatý dub/ grafit tmavý matný
Consultant pentru clienți

Mașini de familie

Mașini de familie? Familiile numeroase au nevoie de o mașină spațioasă, confortabilă pentru a călători în cele mai bune condiții. O mașină de familie nu trebuie să compromită plăcerea de a conduce. Un autototurism de familie poate să aibă un design cu stil, care să întoarcă privirile celorlalți participanți din trafic.

Mașinile de familie trebuie să combine spațiul și practicalitatea cu un design atractiv, cu tehnologie inteligentă și caracteristici avansate de siguranță.

Garaje Metalice pune la dispoziția dumneavoastră un garaj metalic care să vă protejeze mașina de factorii externi.

O mașină este esențială pentru o familie, mai ales acum că a început școala. Părinții aleg să-și conducă copii cu mașina la școală, pentru a se asigura că ajung în siguranță.

În articolul de astăzi, ți-am pregătit o listă cu mașini de familie, potrivite atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

Mașini de familie – caracteristici esențiale

Dacă sunteți în căutare de mașini de familie, în articolul de astăzi, aveți câteva modele care să simplifice această decizie. Alegerea și achiziționarea unui autoturism poate fi destul de dificilă, pentru că trebuie să faci un research amănunțit, înainte de a lua decizia finală. Ofertele de pe piață sunt destul de variate, având la dispoziție atât mașini noi, cât și modele second-hand. Sunt postate zilnic anunțuri online cu mașini de familie, ceea ce face ca alegerea modelului potrivit să fie și mai grea. Atunci când alegi o mașină, trebuie să iei în considerare mai mulți factori, printre care bugetul, criteriile de funcționalitate, performanță, siguranță și consum.

La mașinile de familie, siguranța este prioritară. În caz de un accident neplăcut în trafic, familia ta trebuie să fie protejată în momentul impactului. De asemenea, o mașină de familie trebuie să fie suficient de spațioasă, pentru a oferi confortul necesar pasagerilor. Ai nevoie de un portbagaj încăpător, mai ales atunci când plecați în vacanță cu familia, precum și un consum optim al mașinii.

Să recapitulăm caracteristicile pe care ar trebui să le aibă o mașină de familie:

 • Siguranță sporită
 • Consum optim de combustibil
 • Spațiu suficient
 • Portbagaj încăpător
 • Număr de locuri
 • Nivel de confort

Mașini de familie – cele mai căutate modele

În continuare, vă vom prezenta cele mai căutate modele de mașini de familie:

 • Mazda 6 – este una dintre cele mai sigure sedanuri din lume. Este o mașină perfectă pentru familie, fiind un autoturism cu un interior luxos și confortabil, care oferă o bucurie imensă celui care are o conduce. Măiestria artizanilor japonezi fac din această mașină un model atractiv, cu linii fine și cu o eleganță matură. Ai la dispoziție o gamă largă de culori. De asemenea, Mazda 6 oferă condiții maxime de siguranță, având scor NCAP de cinci stele.
 • Ford Kuga – o mașină de familie ce vă va oferi toate motivele să o cumpărați. De la design-ul cu stil, care va atrage toate privirile, până la eficiență în consumul de combustibil, Ford Kuga este mașina visurilor tale. Noul Kuga are un design impunător, ultra-contemporan, atât la interior, cât și la exterior. De asemenea, noile modele sunt disponibile în trei versiuni de vehicule electrificate: Ford Kuga EcoBlue Mild Hybrid, Kuga Hybrid cu auto-încarcare și Kuga Plug-in Hybrid.
 • Peugeot 5008 – o mașină potrivită pentru o familie numeroasă este Peugeot 5008, un SUV cu 7 locuri. Toți membrii familiei vor sta comod și vei avea și spațiu suficient pentru bagaje. De asemenea, pe bancheta din spate vei putea pune chiar două scaune speciale pentru copii, iar în portbagaj încap și un portbagaj, un scaunel de masa și o masa pliantă. Cu un astfel de portbagaj generos vei putea face excursii cu familia.
 • Volvo XC90 – o mașină de familie puțin mai costisitoare este Volvo XC90. Un SUV luxos cu un design emblematic, precum și emisii de eșapament reduse. Acest model de Volvo este o atracție pentru toți iubitorii de mașini, mai ales că rafinametul ei stă în schimbătorul de viteze din cristal. Experimentează un condus de senzație cu Volvo XC90 ce îți oferă o mobilitate rafinată prin pornirile line și accelerările fine, făcând atât călătoriile în oraș, cât și pe cele de pe autostrada mai rafinate.
 • Skoda superb – o mașină potrivită pentru familie este Skoda Superb, fiind un autoturism fiabil, confortabil și spațios. De asemenea, această mașină dispune și de un spațiu de depozitare generos, astfel că veți putea pleca împreună cu familia în vacanțe, pe distanțe lungi. Aveți la dispoziție și versiunea hybrid, care este o variant mult mai rentabilă.

Mașini de familie – protejează-ți autoturismul cu un garaj rezistent

Modelele de mașini de familie sunt diverse și aveți la dispoziție o gamă variată de unde să alegeți. Fie că vorbim de o mașină second hand sau o mașină nouă, aveți nevoie și de un garaj rezistent unde să parcați, atunci când nu o folosiți. Dacă alegeți să o lăsați în stradă sau într-o parcare publică, șansele ca aceasta să fie zgâriată sau deteriorată din cauza condițiilor meteorologice sunt mult mai mari. De aceea, Garaje Metalice vă pune la dispoziție un garaj potrivit nevoilor dumneavoastră.

Un garaj pentru mașina dumneavoastră trebuie să fie rezistent și și încăpător, ceea ce, cu siguranță, veți găsi la Garaje Metalice. Un astfel de garaj este Garaj din tablă 4x6m – Stejar auriu / grafit inchis mat:

Caracteristici
Tipul de acoperișAcoperiș cu două ape
Tipul porțiiPoartă ridicată în sus
Lățime 4
Lungime6
Înălțimea peretelui2,13
Lumina de la intrare1,95
Înălțimea din partea de sus2,45
FitinguriPe acoperiș și în colțuri
JgheabDa