Consultant pentru clienți

Organizarea garajului – sfaturi și materiale

Un garaj auto reprezintă confortul de a avea un loc de parcare individual, sigur și izolat de intemperiile vremii, dar totodată ajută și la reducerea cheltuielilor de întreținere pentru mașină. Însă, știm cu toții că de cele mai multe ori, spațiul din garaj este adeseori irosit din pricina dezorganizării.
Chiar dacă ne bazăm pe revistele care ne învață cum să începem curățenia de toamnă pentru a scăpa de haosul din garaj, asta nu înseamnă că nu va trebui să facem un efort pe tot parcursul anului. Înainte ca orice nivel de aranjament estetic să poată fi elaborat, procesul de sortare trebuie să fie întreprins.
Dacă situația vi se pare cunoscută, iată câteva idei pe care să le folosiți în organizarea garajului dumneavoastră:

 

Suport organizare scule – panou metalic cu cârlige

În dreptul bancului de lucru, pe perete, puteți folosi un panou metalic care va fi un suport organizator pentru scule. Astfel, micile scule nu vor mai fi împrăștiate peste tot, ci vor fi mereu la îndemână. Șurubelnițele, burghiele, ciocanul sau ruleta vor avea locul lor bine stabilit și nu va mai fi dezordine în garajul dumneavoastră.

 

Rafturi reglabile

Rafturile reglabile eliberează spațiu și elimină dezordinea de pe podea. Cu rafturi reglabile, este ușor să faceți loc unor obiecte de dimensiuni diferite, deoarece nevoile de stocare se schimbă. Pur și simplu remontați rafturile la diferite înălțimi pentru a depozita articole noi.

 

Dulapurile metalice pe roți

Pe lângă faptul că sunt rezistente, acestea sunt și foarte practice, fiind foarte ușor de mutat dintr-un loc în altul. În rafturile metalice puteți pune cutii mici din plastic în care puteți depozita diverse obiecte precum cuie, piulițe sau șuruburi de diferite dimensiuni.

 

Coșuri atașate în perete

E foarte ușor să construiți niște coșuri de sârmă în perete, care pot servi ca suporturi pentru o sumedenie de obiecte. Este doar un alt mod de a organiza și a avea pregătite acele lucruri care de regulă creează dezordine și care se prăfuiesc repede.
Depozitarea tuturor obiectelor în containere sau cutii mari este o idee practică, iar acest sistem de stocare vă poate ajuta să aveți un garaj mai bine organizat.


Și dumneavoastră puteți avea un garaj ordonat!

Un garaj ordonat și curat reprezintă nu numai un adăpost al automobilului, ci o condiție obligatorie pentru buna mentenanță a locuinței, precum și pentru îngrijirea corectă a grădinii.

Garajele pot fi construite din diferite materiale precum lemn, BCA, beton, materiale metalice și chiar cărămidă.
Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, între care securitate, durabilitatea construcției, dar și protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.


Care sunt prețurile garajelor metalice?

Costurile unui garaj metalic sau garaj din tablă variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

Indiferent de material, în cazul în care vă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră, sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Avem un personal calificat şi de încredere, ce este răspunzător de montarea şi predarea garajelor comandate.

Datorită dezvoltării dinamice, societatea noastră, vine în întâmpinarea clienţilor, cu o gamă foarte largă de garaje metalice, magazii şi alte construcţii metalice cu structură uşoară. Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare. În plus, transportul și montajul sunt gratuite.