Consultant pentru clienți

Păstrează mașina la loc sigur cu Garaje metalice

Mașina ta are nevoie de o îngrijire specială pe tot parcursul anului, fie că este cald sau rece. Ploaia, căldura excesivă, grindina sau ninsoarea pot deteriora aspectul exterior al mașinii, ceea ce creează un aspect inestetic. Ne dorim să ne păstrăm mașina în condiții cât mai bune, pentru cât mai mult timp. Astfel, un garaj este soluția potrivită pentru a ne păstra mașina la loc sigur. Garaje metalice vine în ajutorul tău cu mai multe opțiuni din care poți alege, în funcție de bugetul și spațiul de care dispui.

Avantajele garajelor metalice

Garajele metalice sunt potrivite pentru orice tip de mașină sau activitate pe care vreți să o desfășurați în interiorul garajului. Nu numai că se întrețin mult mai ușor față de cele din lemn (lemnul trebuie evaluat în mod frecvent, întrucât din cauza intemperiilor se poate deteriora foarte repede; lemnul trebuie vopsit pentru a-și păstra aspectul estetic de la început ceea ce presupune costuri suplimentare), dar structurile metalice prezintă o calitate superioară și vor rămâne într-o stare perfectă pentru mai multă vreme. De asemenea, garajele metalice nu sunt la fel de predispuse la incendii, ca în cazul unui garaj din lemn, care poate izbucni în flăcări de la simplă scânteie, permițând rapid răspândirea focului și în imprejurimi. Garajele din lemn sunt mult mai costisitoare, luând în considerare construirea acestuia, întreținerea și alte costuri adiacente. Garajele metalice devin ce în ce mai populare, datorită diversității și personalizării pe care le oferă. Timpul de construcție pentru un garaj metalic este mult mai mic, față de unul din lemn. Metalul este mult mai ușor decât lemnul, ceea ce îl va face mai ușor de ridicat și amplasat.

​Garaje metalice de calitate la prețuri avantajoase

În gama noastră de garaje metalice, veți găsi o varietate de produse, ce cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat.

Prețurile garajelor metalice variază în funcție de dimensiuni și tipul de tablă aleasă. De asemenea, veți dispune de un personal calificat și de încredere care se va ocupa de montarea garajelor metalice comandate. În portofoliul nostru de garaje metalice, veți găsi garaje metalice din tablă care vin în mai multe culori: stejar auriu, gri antracit, verde închis mat, negru mat sau chiar cireașă deschisă. Aveți atâtea opțiuni din care puteți alege. Puteți să integrați garajul cu ușurință în orice tip de curte, chiar dacă nu dispuneți de prea mult spațiu. Garajele standard din tablă, pe care le fabricăm, au dimensiunile de 6×6 m, 3×5 m și 7×6 m. Însă cel mai adesea confecționăm garaje ieftine din tablă în baza acordului individual cu clientul. În funcție de necesitate, putem fabrica de asemenea garaje pentru una, două sau mai multe mașini (așa zisul garaj în serie). În funcție de locul montajului oferim clienților noștri garaje cu acoperiș cu o apă (cu cădere în față, în spate sau în laterală) sau cu acoperiș cu două ape.


Garaj din tablă 3x5m- cireașă închisă

Acest garaj din tablă de culoarea cireașă închisă este perfect pentru orice grădină, întrucât nu ocupă mult spațiu și puteți să-l integrați cu ușurință oriunde. De asemenea, este spațios și puteți să vă depozitați diverse lucruri și este potrivit și pentru mașina dumneavoastră.

Caracteristici:
TIPUL ACOPERIȘULUI:  Acoperiș cu un versant pantă de la ușă către spate
TIPUL UȘII: Ușă basculantă
LĂȚIMEA: 3
LUNGIMEA: 5
ÎNĂLȚIMEA DIN FAȚĂ: 2,15
ÎNĂLȚIMEA ÎN SPATE: 1,9
ÎNĂLȚIMEA DESCHIDERII UȘII: 2

Garaj din tablă cutata 3×5 – grafit închis/ușă basculantă

Acest garaj din grafit închis cu ușă basculantă îl puteți găsi la un preț avantajos pe site-ul nostru. Tabla cutată are o durată de viață ridicată și este rezistentă la intemperii.

Caracteristici:
TIPUL ACOPERIȘULUI: Acoperiș cu doi versanți
TIPUL UȘII: Ușă basculantă
LĂȚIMEA: 3
LUNGIMEA: 5
ÎNĂLȚIMEA PERETELUI: 2,13
ÎNĂLȚIMEA ÎN FRONTON: 2,45
ÎNĂLȚIMEA DESCHIDERII UȘI: 2

​Importanța alegerii unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice

Ingredientul secret al succesului nostru este dedicarea fiecărui proiect în parte cât şi experienţa şi feedback-ul pozitiv primit de clienţii care au apelat cu încredere la serviciile noastre. Lucrările sunt realizate în funcţie de necesitatea clientului pe tot parcursul colaborării cu echipa noastră de profesionişti. Suntem rapizi şi răspundem fiecărei cereri în cel mai scurt timp posibil.

Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, iar montajele făcute de colegii noştri sunt bine puse la punct, aşa că elementele structurale cât şi finisajele alese vor fi fixate cu cea mai mare grijă, de la cel mai mic până la cel mai mare detaliu.

Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare. În plus, livrarea și montajul sunt gratuite.

Dorești un garaj metalic?